Tuesday, September 7, 2021

5 типів співробітників, яких усі ненавидять. Дайджест Work.ua

Work.ua
5 типів співробітників, яких усі ненавидять
5 типів співробітників, яких усі ненавидять
На прикладі діснеївських лиходіїв розповідаємо про співробітників, яких решта колективу зазвичай на дух не переносить.
Докладніше
Лечу, куди хочу, або Як це — бути пілотом в Україні
Лечу, куди хочу, або Як це — бути пілотом в Україні
Познайомилися з цікавою людиною, пілотом Олегом Чолпаном, і розпитали його про небо. Розповідаємо, що дізналися.
Докладніше
10 порад від учителя для батьків, які працюють
10 порад від учителя для батьків, які працюють
Зітхаєте від самої лише згадки про початок нового шкільного року, вашій дитині складно вчитися, а ви не знаєте, як її підтримати? Ловіть актуальні поради, як, використовуючи кейси зі своє кар'єри, допомогти школярику влитися в навчальний процес.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Рекрутинг-2022 — безкоштовний відкритий івент з Ліною Калиш, Talent Partner at Awesomic. Він буде корисний рекрутерам будь-якого рівня і менеджерам, HR-ам, тимлідам і C-левелам, які беруть участь у процесі найму. На івенті ви зрозумієте, що та як можна (і треба!) автоматизувати та диджиталізувати в рекрутингу. Навчитеся робити аудит вашого поточного процесу відбору. Дізнаєтеся про реальні висновки аудиту відбору на кейсі Awesomic.
Google, Microsoft, Amazon, IBM — всі ці компанії зобов'язалися інвестувати мільярди доларів у кібербезпеку протягом 5 років. А наскільки захищений ваш бізнес? На чотиригодинному інтенсивний ви дізнаєтесь, як оцінити ризики своєї компанії, запланувати та впровадити заходи з кіберзахисту.
Це головна культурна подія року, яка об'єднує інтелектуалів, літераторів, громадських діячів для обміну ідеями та знаннями, презентацій досягнень та обговорення проблем. Фокусна тема заходу — «Гра в дорослішання: як ми зростаємо незалежними». Заплановано понад 100 подій, панельних дискусій і традиційна Ніч Поезії та музики non-stop, запрошені гості з усієї України, а також ЄС, США, Південної Америки та Африки.
Новини та аналітика
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль запропонував до розгляду законопроєкт про підвищення зарплат людям, що стикаються зі шкідливими умовами праці. У тому числі й на емоційному та інтелектуальному рівні.
Інструкція для менеджера — як організувати процес догляду за тваринами в офісі.
Якщо ви шукаєте роботу, ця інструкція — для вас. Ви дізнаєтеся, як написати резюме та супровідний лист, пройти співбесіду та отримати бажану посаду. Виконайте усі пункти з цієї інструкції, і робота обов'язково знайдеться!
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment