Tuesday, September 21, 2021

5 фатальних помилок при пошуку роботи. Дайджест Work.ua

Work.ua
5 фатальних помилок при пошуку роботи
5 фатальних помилок при пошуку роботи
Розповідаємо, які дії гарантовано перешкодять вам знайти хорошу роботу, зроблять вас аутсайдером у гонитві за працевлаштуванням і занурять у безодню відчаю. Ніколи так не робіть.
Докладніше
Ринок праці 2021: кількість вакансій збільшується, зарплати ростуть, а компанії згортають дистанційку
Ринок праці 2021: кількість вакансій збільшується, зарплати ростуть, а компанії згортають дистанційку
До початку осіннього бізнес-сезону Work.ua проаналізував зімни, що відбулися на ринку праці України за рік, та визначив, які тенденції домінують зараз.
Докладніше
5 книжок, які HR-менеджеру варто додати у свою бібліотеку
5 книжок, які HR-менеджеру варто додати у свою бібліотеку
Видавництво Vivat підготувало для Work.ua добірку книжок, які допоможуть HR-фахівцям покращити професійні навички, зануритися у теорію підбору «своїх» людей, відточити практику, а ще допомогти собі й співробітникам досягати кар'єрних висот.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Не пропустіть головну подію року в ніші архітектури, предметного дизайну та дизайну інтер'єрів. Лекції й презентації від професіоналів галузі для фахівців і замовників послуг.
Code Club Україна оголошує набір менторів: IT-фахівців, вчителів, студентів, готових безкоштовно проводити онлайн-заняття для дітей та підлітків 8-17 років. Маємо приємні «плюшки» для членів нашого ком'юніті!
9 тижнів, 9 занять. Одне заняття — одна навичка. Курс допомагає прокачувати управлінські здібності керівників. Приєднуйтесь самі, відправляйте своїх співробітників. Підвищуйте ефективність всієї компанії!
Новини та аналітика
20 вересня Кабінет Міністрів ухвалив рішення про нове продовження адаптивного карантину в Україні — до 31 грудня.
Work.ua ділиться історією людини, яка втратила роботу через ковід, проте віднайшла натхнення й почала кар'єру в іншій галузі. Навіть попри упереджене ставлення до нової професії.
Міністр фінансів Сергій Марченко вважає підвищення мінімальної зарплати на 200 грн за рік достатнім.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment