Tuesday, October 12, 2021

15 цікавих вакансій у 7 відомих компаніях. Дайджест Work.ua

Work.ua
15 цікавих вакансій у 7 відомих компаніях
15 цікавих вакансій у 7 відомих компаніях
Давно хотіли приєднатися до великого колективу в компанії з відомим ім'ям? Можливо, це ваш шанс 🙂
Докладніше
Як позбутися нервового перенапруження
Як позбутися нервового перенапруження
У гонитві за кращою версією себе дуже легко втратити уміння насолоджуватися тим, що відбувається тут і зараз, і вигоріти. У цій статті розкажемо, як розпізнати вигорання та боротися з ним.
Докладніше
Як увійти до світу високих технологій — розповідає засновник програми стажування «IT-Паросток»
Як увійти до світу високих технологій — розповідає засновник програми стажування «IT-Паросток»
Ви молодий фахівець, що вже отримує або тільки збирається отримати освіту й почати працювати в IT-галузі? Ви представник компанії, яка хоче організувати у себе стажування? Тоді ця інформація може бути корисною для вас.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Що як від роботи в IT вас відокремлює лише 2 дні в компанії досвічених спеціалістів? Приходьте на безкоштовну онлайн-конференцію від IAMPM, щоб дізнатись, як з нуля стати PM, BA чи Sales Manager-ом та за рік вирости до зарплати у $800-$1350.
Безкоштовний відкритий івент People First Club з Вікою Придатко та Мариною Хоміч з VP Team. На ньому ви прокачаєте себе особисто як рекрутера. Підсилите свої скіли переговорів, нетворкінгу, проведення інтерв'ю та роботи з очікуваннями. Покращите candidate experience у своїй компанії. Дізнаєтеся, як краще зрозуміти потреби кандидатів, дослідити ринок і перетворити все це на конкурентну перевагу.
На онлайн-конференції обговоримо деталі побудови якісних HR-процесів у медичному закладі, створення чітких алгоритмів комунікації та поліпшення менеджменту. Спікерами конференції будуть представники успішних медичних (і не тільки) компаній України: «Сінево», Into-sana, «Новий Зір», Медіком, Jooble, Клініка доктора Медведева, Дитяча міська поліклініка №6, Porcelain Dent, «Френдлік».
Новини та аналітика
Наразі цю пропозицію обговорюють у федеральному уряді країни в рамках запланованих реформ ринку праці. Остаточне рішення готові ухвалити вже наступного тижня. Але є нюанси.
Американка поділилася незвичайними методами виховання у своєму TikTok.
Серед вакансій у Букінгемському палаці з'явилася одна рідкісна позиція — королеві Єлизаветі потрібен кондитер. Які вимоги до кандидатів на цю посаду, читайте на Work.ua.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment