Tuesday, October 5, 2021

Що ви забули додати у своє резюме. Дайджест Work.ua

Work.ua
Що ви забули додати у своє резюме
Що ви забули додати у своє резюме
Може, ви забули, може, ви не знали, але з цими пунктами ваше резюме буде виглядати набагато привабливішим на тлі резюме конкурентів.
Докладніше
Святкові вихідні в жовтні та коли їх доведеться відпрацьовувати
Святкові вихідні в жовтні та коли їх доведеться відпрацьовувати
У жовтні українці відзначатимуть свято захисників й матимуть 4 вихідні поспіль. Та один з них все ж доведеться відпрацювати. Work.ua розповідає, який та коли.
Докладніше
5 книжок, які додадуть романтики довгому вікенду
5 книжок, які додадуть романтики довгому вікенду
Ловіть добірку романтичних, смішних та життєвих книжок з ідеальним вайбом легкого релаксу. Те що треба для осінніх вихідних.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Огляд перспективних можливостей щодо своєчасного виявлення та прогнозування поведінкових ризиків з експертом — Віктором Санташовим. Реєструйтесь! Обговоримо!
IT Dnipro BizSchool — курс, що розкриє вам специфіку IT-бізнесу та особливості управління ІТ-компанією. На OPEN DAY ви поспілкуєтесь із лекторами та дізнаєтесь подробиці навчання.
Вперше в Києві — конференція про Мозок. Нейропсихологи, мотиваційні коучі, експерти з емоційного інтелекту розкажуть, як використовувати мозок на всю потужність та досягати вершин на роботі, навчанні, самоосвіті. З промокодом BrainTkach — знижка 40%.
Новини та аналітика
Щоб бути конкурентоспроможним фахівцем, недостатньо просто отримати диплом — для цього треба постійно прокачувати нові скіли. Work.ua підготував добірку з конференцій, курсів, форумів, вебінарів, які згодяться всім, хто дбає про свій професійний розвиток.
На сайті Федерації профспілок України опублікували проєкт наказу стосовно обов'язкової вакцинації працівників низки галузей: освітян та держслужбовців.
Прем'єр-міністр поділився, що зараз середня зарплата в Україні найвища за всю історію.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment