Tuesday, October 19, 2021

4 ознаки, що ви набагато розумніші за середньостатистичну людину. Дайджест Work.ua

Work.ua
4 ознаки, що ви набагато розумніші за середньостатистичну людину
4 ознаки, що ви набагато розумніші за середньостатистичну людину
Більшість з нас живуть і не знають, наскільки вони розумні. Хочете перевірити себе? Тоді швидше шукайте ознаки непересічного розуму в цій статті.
Докладніше
Три кар'єрні поради, слідуючи яким, ви припускаєтеся помилки
Три кар'єрні поради, слідуючи яким, ви припускаєтеся помилки
Work.ua публікує шкідливі та застарілі поради, до яких вам не варто прислухатися, якщо хочете побудувати успішну кар'єру.
Докладніше
Як сперечатися на співбесіді й не зменшити шанс отримати роботу
Як сперечатися на співбесіді й не зменшити шанс отримати роботу
Бути поступливим або відстоювати свою точку зору? І як це зробити так, щоб потенційний роботодавець захотів взяти вас на роботу?
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Вебінар проходить в рамках проєкту «Працевлаштування. Крок за Кроком» від громадської організації «Всеукраїнська асоціація підприємців і працюючих людей з інвалідністю України». Проєкт фінансуються з державного бюджету — Міністерством соціальної політики України — та здійснюється за підтримки Фонду соціального захисту інвалідів. Співорганізатор — ГО «КМА "Сім'я успіху"».
Двомісячний курс, після якого ви будете розбиратися в принципах гнучких методологій та легко долучитесь до будь-якої agile-команди. Реєструйтеся та отримуйте вичерпні знання, підкріплені практичним досвідом.
Google, Microsoft, Amazon, IBM — всі ці компанії зобов'язалися інвестувати мільярди доларів у кібербезпеку протягом 5 років. А наскільки захищений ваш бізнес? На чотиригодинному інтенсиві ви дізнаєтеся, як оцінити ризики своєї компанії, запланувати та впровадити заходи з кіберзахисту.
Новини та аналітика
З 18 жовтня 5 областей України перейшли в «червону» зону карантину. Work.ua розповідає, які обмеження це передбачає і робота яких закладів заборонена.
У вересні Кабмін ухвалив проєкт Державного бюджету на 2022 рік. А це означає, що наступного року на нас чекає підвищення прожиткового мінімуму, зарплат і пенсій. На скільки зростуть ці та інші виплати — читайте у матеріалі.
Минулого тижня вийшов перший епізод подкасту «Робота на здоров'я», який створюють The Ukrainians у співпраці з Work.ua. Перший випуск присвячено синдрому самозванця. У запису наступного можуть взяти участь всі охочі.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment