Tuesday, October 26, 2021

Гра в ейчара: хто виживе на співбесіді. Дайджест Work.ua

Work.ua
Гра в ейчара: хто виживе на співбесіді
Гра в ейчара: хто виживе на співбесіді
Ту-тууууу! Застрибуємо у хайповий потяг і на прикладі поведінки головного героя «Гри в кальмара» Сон Кі Хуна та його заклятих товаришів розповідаємо, які якості має залучити кандидат, щоб успішно впоратися зі співбесідою.
Докладніше
Добірка страшенно цікавих вакансій із віддаленою зайнятістю
Добірка страшенно цікавих вакансій із віддаленою зайнятістю
Віддалений підбір персоналу — тренд нашого часу, і поки він не збирається йти на спад. Якщо ви саме в пошуку роботи, на якій можна працювати дистанційно, то в нас є страшенно цікаві варіанти.
Докладніше
Як перехитрити мозок, впоратися з емоціями й стати краще
Як перехитрити мозок, впоратися з емоціями й стати краще
У щоденній рутині ми рідко думаємо про природу наших дій, слів, емоцій і звичок. У цій статті ви прочитаєте кілька думок і порад про те, як зрозуміти свій мозок і вчинки, як побороти лінь і «побудувати» бажаного себе від Маргарити Підлісної.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Що таке взагалі «особисті кордони»? Що дозволяє бути окей на роботі в епоху гіперпідключеності та як посунути КАМАЗ, щоби КАМАЗ не посунув тебе? Про це — у другому епізоді подкасту «Робота на здоров'я». Ведуча Марія Насєдкіна разом з HR-експерткою і викладачкою Львівської бізнес-школи УКУ Наталкою Шпот на реальних прикладах розбирають, де порушуються особисті кордони на роботі й що з цим робити.
Це головна дизайн-подія осені для UI/UX дизайнерів, Product-дизайнерів, PM та Team Leads. Конференція Heads of Design — місце, де можна отримати знання та інсайти від інсайдерів і розширити свої професійні зв'язки.
Від топових експертів ви дізнаєтеся, як вирости з рядового фахівця в директора з інтернет-маркетингу, як розширювати свої компетенції, які знання і навички необхідні, щоб завжди бути на крок попереду. Участь онлайн — безкоштовна, а за промокодом Head of Digital Day_10 отримайте 10% знижки на придбання відеозапису конференції!
Новини та аналітика
Amazon знову змінює свій підхід до віддаленої роботи. Компанія надасть працівникам можливість самостійно контролювати, скільки часу проводити в офісі, та не буде забороняти працювати вдома. Щоправда, вибір надається не всім.
Щоб отримувати щомісячні виплати, молодим іспанцям потрібно зважитися на самостійне життя: переїхати від батьків та орендувати житло. Яку суму обіцяють, розповідає Work.ua.
Спеціально до сезону холодних вечорів Work.ua разом з культурним фестивалем BookForum підготував для вас добірку якісного читва — 5 книжок-лауреатів Премії Best Book Award. Усі від українських авторів.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment