Tuesday, November 23, 2021

Відгук без резюме: 20+ вакансій із зарплатою 20+ тисяч гривень. Дайджест Work.ua

Work.ua
20+ вакансій із зарплатою 20+ тисяч гривень та можливістю відгукнутися без резюме
20+ вакансій із зарплатою 20+ тисяч гривень та можливістю відгукнутися без резюме
Work.ua публікує традиційну добірку вакансій від роботодавців з нашої групи «Поворкуємо?». Ейчари та власники бізнесу поділилися вакансіями, в яких вказано зарплату 20 000 грн, а резюме для відгуку не знадобиться.
Докладніше
Усе, що ви хотіли знати про ведення електронних трудових книжок
Усе, що ви хотіли знати про ведення електронних трудових книжок
Якщо у вас ще лишилися запитання щодо вигляду та ведення е-трудових книжок і ви досі не знаєте, що робити з паперовими, то шукайте відповіді в цьому матеріалі.
Докладніше
Як зрозуміти, хто винен у вашому нещасті, і стати щасливим
Як зрозуміти, хто винен у вашому нещасті, і стати щасливим
Мозок людини — дуже заощадливий орган. Йому властиво йти шляхом найменшого опору та звинувачувати у своїх негараздах усіх навколо, окрім себе. Але ж хто насправді винен? І як стати щасливим?
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Запрошуємо на наймасштабнішу подію у цифровізації країни. Реальний paperless-досвід українських компаній, диджитал-плани з боку держави та багато іншого. Для вас діє знижка 20% за промокодом FS-20.
Програма опанування принципів профорієнтації та побудови майбутньої кар'єрної стратегії. Ви навчитесь оцінювати сильні сторони людини, її таланти та цілі, аналізувати ринок праці України та професійно добирати вид діяльності, яким людині буде цікаво займатися.
Прокачати резюме, працювати з ментором та вплинути на розвиток громад — отримуйте все разом у кейс-чемпіонаті. Найцікавіші реальні кейси, аутентичні подарунки.
Новини та аналітика
Український уряд продовжує працювати над законопроєктом, який має допомогти вивести економіку країни з тіні. Стосуватись зміни будуть не тільки бізнесу та підприємців, а й пересічних громадян.
Опитали користувачів Work.ua щодо ставлення до вакцинації та про те, наскільки потрібне зараз щеплення від ковіду для результативної роботи. Ділимося цікавою інформацією.
До кінця 2021 року залишився лише один місяць. Щоб ви могли провести його максимально продуктивно та прокачати свої навички, Work.ua склав добірку актуальних заходів.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment