Tuesday, November 16, 2021

Чому вакансія «висить» відкритою довгий час і як на це реагувати шукачеві. Дайджест Work.ua

Work.ua
Чому вакансія «висить» відкритою довгий час і як на це реагувати шукачеві
Чому вакансія «висить» відкритою довгий час і як на це реагувати шукачеві
Відкриваємо завісу рекрутингу для тих, хто перебуває у пошуку роботи довгий час і зауважив, що деякі вакансії довго залишаються незакритими. Чому так відбувається? Чи відгукуватися на ці пропозиції?
Докладніше
Держава видасть грошові премії вакцинованим українцям: всім по тисячі гривень
Держава видасть грошові премії вакцинованим українцям: всім по тисячі гривень
З 19 грудня кожен українець, у якого є 2 щеплення від COVID-19, отримає грошову винагороду від держави — повідомив президент.
Докладніше
Як самостійно й безкоштовно підготуватися до престижного іспиту з англійської
Як самостійно й безкоштовно підготуватися до престижного іспиту з англійської
Вирішили скласти престижний іспит з англійської, адже це відкриває чимало перспектив? Та як щодо підготовки? Як підійти до цього питання грамотно, якщо раптом часу та/або грошей на курси не вистачає?
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Найдовша ніч — перед дедлайном, еге ж? Що робити з прокрастинацією, ви дізнаєтеся у третьому епізоді подкасту «Робота на здоров'я». Загострене почуття відповідальності й бажання зробити все ідеально призводять до того, що ми зволікаємо з роботою і відкладаємо неприємні справи на потім. Як з цим впоратися? Ведуча Марія Насєдкіна і психологиня Наталія Пилат слухають різні особисті історії та допомагають знайти відповіді.
Компанія BIJB запускає навчальний курс, на якому слухачі отримають практичні навички використання Power BI з нуля. 15 годин теорії та практичних занять із вивчення повного циклу створення звітів з використанням Power BI Desktop та Power BI Pro. Курс безкоштовний.
20 команд по 2-3 людини пройдуть популярними маршрутами міста та дадуть фідбек щодо доступності пересування, наявності пандусів у закладах для маломобільних груп населення на платформі provodnik.online. На виконання завдання знадобиться близько 2 годин. Участь безкоштовна. Усі учасники отримають подарунки, а переможці — цінні призи.
Новини та аналітика
Такий закон планує ухвалити уряд країни, щоб працівники не відчували дискримінації. Також ця ініціатива — спроба влади скоротити розрив у заробітній платі між чоловіками та жінками.
Головні обов'язки хвостатих — їсти, спати й усіляко демонструвати, що територія, на якій вони працюють, знаходиться під надійною охороною.
Отримайте сертифікат від «Дія. Цифрова освіта», похваліться ним у соцмережах та вигравайте призи від Work.ua та Мінцифри.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment