Tuesday, November 30, 2021

Скільки додаткових вихідних буде у грудні. Дайджест Work.ua

Work.ua
Святкові вихідні у грудні: коли будемо відпочивати
Святкові вихідні у грудні: коли будемо відпочивати
У грудні 2021 року на українців чекає дев'ять вихідних. Work.ua розповідає, який з них буде додатковим і чому.
Докладніше
Начальник сказав, що мене не підвищать. Що робити далі?
Начальник сказав, що мене не підвищать. Що робити далі?
Як чинити, коли бос прямим текстом заявляє, що конкретно в цій компанії, конкретно на цій посаді або конкретно вам на підвищення годі розраховувати.
Докладніше
Терабайти марного контенту: як впоратися з потоком інформаційного шуму та негативу
Терабайти марного контенту: як впоратися з потоком інформаційного шуму та негативу
Work.ua розглядає найпопулярніші поради з інтернету про те, як позбутися інфошуму, та разом з експертом розповідає, чи вони дійсно працюють.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На вебінарі ви дізнаєтесь про Customer Journey Map, як визначити Product-Market Fit, скласти ICP/Buyer Persona та підготувати вихід на ProductHunt. Про все це розповість віцепрезидент відділу маркетингу компанії Reply.io Люся Цоцоріна.
HR турбується про всіх. А хто потурбується про HR-а? На вас чекає безкоштовний відкритий івент з Галиною Литвиновою, психотерапевтом та тренером з 25-річним досвідом. Івент буде корисний HR-ам усіх рівнів — від джунів до топів, тим, хто думає про професію HR-а чи вже робить у ній перші кроки, менеджерам та всім, хто цікавиться прикладною психологією.
Топові спікери розкажуть про те, які канали просування в агросекторі сьогодні є найбільш ефективними, як диджитал трансформував їхні маркетинг-стратегії, поділяться практичними рекомендаціями з використання маркетинг-інструментів.
Новини та аналітика
Чотири роки поспіль держбюджет України втрачав мільярди гривень через контрабанду. Але 2020 року ситуація змінилася — тепер бюджет страждає через зарплати «в конвертах».
Це рекордний показник за всю історію США, більше було лише у 2017 році. У чому причина такої роботизації, розповідає Work.ua.
Науково доведено, що якщо ваше робоче місце виглядає як поле бою, то й на неймовірні результати роботи чекати не варто. Чому «розмотлошення» столу таке важливе?
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment