Tuesday, November 2, 2021

5 помилок, через які вам не підвищать зарплату. Дайджест Work.ua

Work.ua
5 помилок, через які вам не підвищать зарплату
5 помилок, через які вам не підвищать зарплату
Зарплата — слово, яке гріє душу та підіймає настрій. Добре, коли вона росте. Ще краще — коли вона росте згідно з вашими очікуваннями. Work.ua розповідає, як правильно просити прибавку, щоб усім було добре.
Докладніше
Як влаштуватися на роботу людині з інвалідністю
Як влаштуватися на роботу людині з інвалідністю
5 головних рекомендацій від керівника проєкту «Працевлаштування. Крок за кроком».
Докладніше
Чого сучасні жінки можуть навчитися в українських письменниць XX століття
Чого сучасні жінки можуть навчитися в українських письменниць XX століття
Поради з дискусії про зародження фемінізму в Україні, яка відбулася під час 28 BookForum. Розповідаємо, що можуть запозичити сучасні жінки в перших жінок-письменниць.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Хочете побудувати кар'єру в HR, але не знаєте, з чого розпочати й куди піти вчитися? Наші студенти працевлаштовуються ще під час навчання на курсах. Виберіть зручний для себе курс!
Офлайн-платформа для навчання, спілкування, знайомства і пошуку роботодавців. Уже 10 років на подію з'їжджаються провідні медіаперсони, працівники редакцій, студенти журналістських факультетів, блогери. Тут збираються всі. Бо концентрація знань, топові спікери, майстер-класи, гострі дебати, особисті контакти, якісний контент — візитна картка заходу.
Не пропустіть найкориснішу конференцію для фармацевтичного ринку. Дізнайтесь, які інструменти використовують лідери фармацевтичного ринку для просування свого бренду в інтернеті.
Новини та аналітика
Наступного року заплановано 12 етапів підвищення пенсійних виплат для різних категорій громадян.
Перевіряльники особливо пильно стежитимуть за тим, чи відповідає зарплата іноземних громадян встановленому законодавством рівню та чи відраховують роботодавці єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.
З 8 листопада від роботи усуватимуть працівників, які не пройшли обов'язкову вакцинацію від COVID-19. Кабінет Міністрів дозволив. Work.ua розповідає, про кого саме йдеться.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment