Tuesday, December 21, 2021

11 гарячих вакансій із зарплатою від 20 000 гривень. Дайджест Work.ua

Work.ua
Встигнути до Нового року: 11 гарячих вакансій із зарплатою від 20 000 гривень
Встигнути до Нового року: 11 гарячих вакансій із зарплатою від 20 000 гривень
Зимові свята вже на підході, але не поспішайте ставити працевлаштування на паузу, адже можна встигнути знайти нову роботу до Нового року. Work.ua зібрав для вас 11 гарячих вакансій, які роботодавці прагнуть закрити якнайшвидше.
Докладніше
Чи потрібно зазначати статус вакцинації в резюме
Чи потрібно зазначати статус вакцинації в резюме
В Україні продовжує розширюватись перелік професій, для яких обов'язковою є вакцинація проти COVID-19. Розбираємось, чи варто шукачу вказувати дані про свій статус у резюме і як це вплине на процес найму.
Докладніше
8 жахливих подарунків для колеги: негайно поверніть це в магазин
8 жахливих подарунків для колеги: негайно поверніть це в магазин
Занадто особисті, недоречні, просто «ось тобі, боже, що мені негоже». Контент-команда Work.ua згадала свої головні розчарування, розпитала колег та зібрала топ найневдаліших подарунків, які можна отримати на роботі.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Постійно чуєте, що недостатньо добре виконуєте свою роботу? Отримуєте від керівництва лише негативні коментарі? Або ж ваші підлеглі завжди недопрацьовують? У новому епізоді подкасту ведуча Марія Насєдкіна та експертка Тетяна Петруха слухають ваші історії про фідбек на роботі й намагаються допомогти.
Онлайн-шоу про зміну професії для тих, кому за 27. Як наважитись, який напрямок обрати і як не помилитись з рішенням? Ці запитання розберуть експерт ринку праці та ті, хто вже встиг змінити професію.
З'явився подкаст для тих, хто хоче досягти успіху в бізнесі. Він створений, щоб допомогти підприємцям і стартаперам зрозуміти, як працює бізнес, покращити результати, прокачати мислення. Work.ua на правах партнера проєкту ділиться явками й паролями.
Новини та аналітика
За дискримінацію за ознакою статі в оголошеннях про роботу доведеться сплатити штраф — 10 мінімальних зарплат. Перевіряти й штрафувати почнуть уже наступного року.
Компанія планує відправити тих, хто відмовився вакцинуватися проти COVID-19, у неоплачувану відпустку на пів року. Якщо співробітник все одно не зробить щеплення — його звільнять.
Такими оптимістичними виявилися результати опитування від Work.ua. А ще ми порівняли цифри, отримані під час минулого та теперішнього зарплатного дослідження, й вони демонструють позитивну тенденцію.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment