Tuesday, December 7, 2021

На подарунки вистачить: топ-7 зимових підробітків. Дайджест Work.ua

Work.ua
На подарунки вистачить: топ-7 зимових підробітків
На подарунки вистачить: топ-7 зимових підробітків
Якщо ви хочете скористатися моментом та гарненько підзаробити на свята, Work.ua склав для вас добірку вакансій на зимовий сезон.
Докладніше
Розділилися: 5 порад, як побудувати комунікацію, коли команда в офісі, а ви вдома
Розділилися: 5 порад, як побудувати комунікацію, коли команда в офісі, а ви вдома
Досі дізнаєтесь про всі зміни у компанії останнім? Відчуваєте напругу у ваших стосунках з колегами? З цими проблемами стикається більшість працівників, які в епоху гібридного формату вибрали дистанційку.
Докладніше
«Все зводиться до різниці в часі» — українець, який живе у США, про роботу в міжнародній компанії
«Все зводиться до різниці в часі» — українець, який живе у США, про роботу в міжнародній компанії
Як це, працювати в IT-компанії зі штатом 50 000 осіб, чи допомагає українська ментальність та які навички важливі для успішної кар'єри. Про це Work.ua розпитував Антона Кравченка, який 10 років тому переїхав до США й зараз працює в Salesforce.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Понад десять яскравих та цікавих кейсів з царини маркетингу, комунікацій, брендингу. Як вибудувати стратегію? Як звернути на себе увагу в рекламному та медійному галасі? Як фундаментально змінити позиціювання на ринку? Відповіді — на основі реальних подій в форматі кейс-стаді.
Американська аутстафінгова компанія Pharmbills відкриває офіс у Києві та запрошує всіх потенційних партнерів відвідати церемонію відкриття. Організатори чекають на зустріч з іншими компаніями, хочуть розширити горизонти, налагодити нетворкінг та запросити нових людей до співпраці.
Реєструйтесь на безкоштовну онлайн-конференцію SMM Trends 2022 від Netpeak і SendPulse — обговоримо тренди креативу та SMM-стратегію.
Новини та аналітика
У такий спосіб урядовці хочуть розширити економічні можливості праці жінок. Що саме пропонують, дізнайтеся на Work.ua.
В останній місяць зими через підвищення прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати зросли й пенсії. Розповідаємо, скільки отримуватимуть українські пенсіонери.
Консультант із цифрової реабілітації, редактор персональних сторінок у соціальних мережах, радник із цифрових валют. Якщо плануєте в майбутньому змінити професію, дізнайтеся, на які тенденції треба звернути увагу.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment