Tuesday, December 14, 2021

«Ліниві HR-и забирають гроші кандидатів» — чи це правда? Дайджест Work.ua

Work.ua
«Ліниві HR-и забирають гроші кандидатів і вишукують мінуси в резюме» — чи це правда?
«Ліниві HR-и забирають гроші кандидатів і вишукують мінуси в резюме» — чи це правда?
Періодично виникають дискусії про роль HR-фахівців. Мовляв, робота ця — не бий лежачого, досить легка і зручна — лише звести двох людей та отримати за це гроші. Розповідаємо, чи це правда.
Докладніше
Який вигляд має корпоративна культура в дії. Історії співробітників українських компаній
Який вигляд має корпоративна культура в дії. Історії співробітників українських компаній
​​А ви помічали, що з деяких офісів наприкінці робочого дня виходять щасливі, а не стомлені та сумні люди? Ймовірно, в їхніх компаніях здорова атмосфера та сприятлива корпоративна культура.
Докладніше
Тисяча за вакцинацію: як отримати та правильно витратити
Тисяча за вакцинацію: як отримати та правильно витратити
З 13 грудня можна записатися на отримання мотиваційної виплати за щеплення. Work.ua розповідає, як це зробити, на що можна буде витратити 1 000 грн від держави та скільки на це дадуть часу.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Це програма опанування принципів профорієнтації та побудови майбутньої кар'єрної стратегії. Ви навчитесь зосереджуватись на сильних сторонах людини, її талантах та цілях, аналізувати ринок праці України та професійно підбирати рід діяльності.
На вас чекають виступи п'яти зіркових спікерів, які допоможуть прокачати розум, перфоманс на тему особистого стратегування від тренера Андрія Катеринки, а також подарунки від партнерів, фуршет та келих ігристого, нетворкінг з найкращими у професії зі всієї країни.
Вас запрошують зануритися в ІТ та агросектор та розробити застосунок, який допоможе трекати зерно на елеваторі. Під час кейс-чемпіонату ви розробите реальний проєкт для практичної/курсової, навчитесь працювати з нейромережами, матимете змогу запитувати поради в менторів та представити свої ідеї керівникам ІТ-напрямків компанії на фіналі.
Новини та аналітика
Колеги з DOU поділилися з Work.ua підсумками голосування в рамках рейтингу найкращих ІТ-роботодавців України у 2021 році. Ось результати.
Уривок трихвилинної конференції, під час якої відбулося масове звільнення співробітників компанії, виклали у соціальні мережі, і зараз ситуацію активно обговорюють.
Якщо вміння планувати — не ваш коник, радимо прочитати щось із добірки книжок від Work.ua та видавництва «Фабула», щоб навчитися втілювати все задумане.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment