Tuesday, December 28, 2021

Скільки відпочиватимемо на Новий рік та Різдво 2022. Дайджест Work.ua

Work.ua
Скільки відпочиватимемо на Новий рік та Різдво 2022
Скільки відпочиватимемо на Новий рік та Різдво 2022
У перший місяць нового року отримаємо 12 вихідних днів, два подовжені вікенди поспіль та один суперскорочений робочий тиждень.
Докладніше
7 книжок для легкого читання: відпочиньте та наберіться сил перед новими викликами
7 книжок для легкого читання: відпочиньте та наберіться сил перед новими викликами
Work.ua разом з Yakaboo зібрали для вас 7 художніх книжок, що допоможуть перепочити, перезавантажитися та з посиленою енергією взятися до роботи чи її пошуків одразу після вихідних.
Докладніше
Добірка фільмів про неідеальних героїв свого часу
Добірка фільмів про неідеальних героїв свого часу
Фільми з цієї добірки — далеко не про ідеальних людей. Кожна кінострічка розповідає історію окремо взятого професіонала. У житті героїв настає момент, коли змінюється все і доводиться зробити вибір: ризикнути або залишитися «не при справах».
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Встигніть відвідати всеукраїнську онлайн-конференцію для проєктних менеджерів в IT. Дізнайтесь, як керувати проєктами та мотивувати команди віддалено в часи пандемії та локдауну. Готові рішення від експертів.
Вас не влаштовує зарплата, але ви не знаєте, як про це говорити? Постійно стресуєте у намаганнях запропонувати «адекватну» суму? Сказали, що хочете вищу зарплату, але вам відмовили, і тепер ви розгублені? В останньому епізоді 2021 року Марія Насєдкіна та Альона Мисько слухають ваші історії про зарплату та намагаються допомогти.
Третій сезон «Сродної праці»: автори досліджують професії, про які ми мріяли у дитинстві. У першому випуску Ігор Дикий, зоолог-полярник, учасник чотирьох антарктичних експедицій та начальник станції Академік Вернадський, розповідає, як вперше потрапив до Антарктиди й до чого тут борсуки, про пінгвінів, китів та навіть трохи про динозаврів. Те що треба для передноворічного настрою :)
Новини та аналітика
Через тривалий карантин перехід на повністю віддалену роботу — вже не дивина. І серед українців набуває популярності ідея місяць-два попрацювати з теплих країв. Які країни здаються нашим співгромадянам найпривабливішими для «зимівлі».
ШІ частково замінив звичайних прокурорів у Шанхаї. Керівник проєкту каже, що робот-прокурор може висувати обвинувачення у найпоширеніших правопорушеннях з точністю 97%. Work.ua ділиться подробицями.
Острів Піел в англійському графстві Ланкашир залишився без «короля», коли попередній «монарх» вирішив звільнитися після 13 років правління. Тепер місцева влада у пошуках нового кандидата.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment