Tuesday, January 11, 2022

15 вакансій із зарплатою 15 000 грн: можна без досвіду. Дайджест Work.ua

Work.ua
15 вакансій із зарплатою 15 000 грн: можна без досвіду
15 вакансій із зарплатою 15 000 грн: можна без досвіду
Новий рік — нове життя, як то кажуть. Якщо у 2022 році ви запланували змінити не тільки роботу, а й сферу діяльності або якщо ви тільки починаєте свою кар'єру, ця добірка вас зацікавить.
Докладніше
17 порад, як дати старт успішній карʼєрі з першого місця роботи
17 порад, як дати старт успішній карʼєрі з першого місця роботи
Вітаємо, ви отримали свою першу роботу! Роботу в тому напрямку, в якому плануєте розвиватися. Роботу в компанії, яка вам подобається та імпонує. Віддихавшись і адаптувавшись, ви одним оком заглядаєте у майбутнє, і виникають запитання.
Докладніше
Як знайти вихід із суперечливих ситуацій у pet-friendly офісі
Як знайти вихід із суперечливих ситуацій у pet-friendly офісі
Навіть у добре організованих pet-friendly офісах час від часу виникають непорозуміння. Як же владнати суперечки у найкращий спосіб?
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Школа «New HR Generation» запрошує вас навчитися суперпопулярної професії «HR-менеджер». Вісім професійних HR-директорів передають свої знання, навички та досвід. Встигніть забронювати собі місце.
Цикл із 10 вебінарів для власників та топменеджменту IT-аутсорсингових компаній. Де шукати замовників зараз, як організувати корпоративну культуру у віддаленому форматі, стан ринку праці, як виграти від хвилі диджиталізації?
Суть HR-аналітики, інструменти для збирання та обробки даних. Ключові метрики для HR-процесів. Алгоритм дослідження та візуалізація даних.
Новини та аналітика
Ісландія намагається розв'язувати проблеми, викликані власним успіхом, поки інші тільки мріють про подібне. Work.ua розбирався, чому жителі острівної країни можуть розраховувати на безбідну старість та як почалися дискусії.
У Німеччині набули чинності зміни до закону про захист тварин, який забороняє застосовувати жорсткі методи дресирування. 49 поліцейським собакам з Берліну довелося піти у безстрокову відпустку.
Вибираючи майбутню професію, шукачам потрібно оцінювати не лише її прибутковість, а й актуальність. Адже прогрес раз у раз забирає в людей частину обов'язків і деякі фахівці просто втрачають попит.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment