Tuesday, January 25, 2022

Мегадобірка: 17 вакансій із зарплатою від 15 000 грн. Дайджест Work.ua

Work.ua
Мегадобірка: 17 вакансій із зарплатою від 15 000 грн
Мегадобірка: 17 вакансій із зарплатою від 15 000 грн
Традиційно раз на місяць ми звертаємося до роботодавців та запитуємо, на які вакансії їм терміново потрібні співробітники. Цього разу рекрутери та власники бізнесу надіслали нам 17 пропозицій із зарплатою — мінімум 15 000-20 000 грн.
Докладніше
Три простих дії, які прискорять ваш пошук роботи
Три простих дії, які прискорять ваш пошук роботи
Шукати роботу — це складний та повільний процес? Іноді ловите себе на думці, що тупцюєте на місці, а ідеальна посада ніби віддаляється від вас? Змінімо це та разом прискорьмо ваш пошук із Work.ua.
Докладніше
500 гривень за бустер: за третю дозу вакцини обіцяють доплату
500 гривень за бустер: за третю дозу вакцини обіцяють доплату
Громадяни, які зроблять бустерну дозу вакцини проти COVID-19, отримають додаткові 500 гривень у рамках програми «єПідтримка».
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На вебінарі обговорять розробку, розвиток та оцінку комплексної програми амбасадорів на прикладі кейсу IT-компанії Innovecs. Глядачі дізнаються, як зробити амбасадорство цікавим і комфортним для співробітників та ефективним для бізнесу і PR.
Всеукраїнська онлайн-конференція для проєктних менеджерів в IT. Ви отримаєте готові рішення від експертів, як керувати проєктами й мотивувати команди у віддаленому режимі в часи пандемії та локдауну.
Двотижневий інтенсив з диджиталу у форматі вебінарів з розв'язанням кейсу. Організатори пропонують опанувати основи 7 напрямів маркетингу, закріпити знання на практиці та отримати джоб-офер.
Новини та аналітика
Користувач форуму Reddit поділився своєю історією: він протягом чотирьох місяців ходив на співбесіди, хоча насправді робота йому була не потрібна. Чоловік просто перетворив це заняття на своє хобі.
У першому епізоді третього сезону подкасту «Сродна праця», який радіо SKOVORODA створює за підтримки Work.ua, відомий український кухар Євген Клопотенко розповів слухачам про складнощі професії та постійні експерименти з їжею.
Чергова цікава історія від працівника, який зрозумів, що робочі завдання, які дають йому на цілий день, можна автоматизувати та працювати усього по 10 хвилин.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment