Tuesday, January 4, 2022

Попереджений — означає озброєний: коли найкраще шукати нову роботу. Дайджест Work.ua

Work.ua
Попереджений — означає озброєний: коли найкраще шукати нову роботу
Попереджений — означає озброєний: коли найкраще шукати нову роботу
Пропонуємо дізнатися, в які періоди відкривається безліч вакансій і з'являється найбільше конкурентів-шукачів, а в які місяці розпочинається полювання на круті посади.
Докладніше
Обман при працевлаштуванні за кордон: як зберегти свої гроші та час
Обман при працевлаштуванні за кордон: як зберегти свої гроші та час
«Я вже там працюю, є ще вакансія», «ми оформимо вам візу в США», «скиньте оплату на картку». Чому ці фрази можуть бути тривожними дзвіночками для шукача, який збирається на роботу за кордон, і як уберегтися від шахраїв?
Докладніше
13 крутих YouTube-каналів від відділу маркетингу Work.ua
13 крутих YouTube-каналів від відділу маркетингу Work.ua
На українському YouTube-просторі з кожним роком з'являється цікавіший та якісний контент. Ми вирішили поділитися з читачами найулюбленішими каналами, створеними українцями для українців.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Як почати рік правильно? «Проєкт твого 2022» — безкоштовний груповий коучинг з Оксаною Смілкою, Chief of Employee Success у Scalr, сертифікованим тренером TTI SI, коучем ECF, PCC ICF. Івент буде корисний HR, рекрутерам, PeopleOps, тим, хто працює з людьми, та всім, хто хоче почати та провести 2022-й так, щоб досягнути своїх цілей.
Головна подія у трейд-маркетингу року — BIG TRADE-MARKETING SHOW: Without Limits. Висока концентрація реальних кейсів, насичений контент, рекомендації та прогнози експертів ринку.
Конференція для власників та топменеджменту IT-аутсорсингових компаній. Де шукати замовників зараз, як організувати корпоративну культуру у віддаленому форматі, стан ринку праці, як виграти від хвилі диджиталізації. 1 день, 2 потоки, 20 спікерів, 200 учасників.
Новини та аналітика
Тих, хто шукає ту саму роботу мрії, та не знає, як трансформувати військовий досвід у професійний, запрошують на онлайн-курс профорієнтації ветеранів і ветеранок АТО/ООС. Work.ua розповідає деталі.
Кабінет Міністрів України затвердив розмір підвищення окладів для працівників державних та комунальних закладів та закладів освіти з 1 січня 2022 року.
Американська компанія виплатить найкращим інженерам великі премії, щоб вони не пішли до конкурентів, зокрема в компанію Meta (у минулому – Facebook).
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment