Tuesday, January 18, 2022

5 найкращих роботодавців України за версією Forbes. Дайджест Work.ua

Work.ua
5 найкращих роботодавців України у 2021 році за версією Forbes
5 найкращих роботодавців України у 2021 році за версією Forbes
Другий рік поспіль український Forbes та сайт пошуку роботи Work.ua складають рейтинг найкращих роботодавців. Дізнайтеся, які компанії його очолили й чим саме вони приваблюють шукачів.
Докладніше
У Бельгії роботодавцям заборонили телефонувати працівникам у неробочий час. А що в Україні?
У Бельгії роботодавцям заборонили телефонувати працівникам у неробочий час. А що в Україні?
У Бельгії затвердили нововведення. Тепер працівники можуть не відповідати на дзвінки та повідомлення від начальства у вільний від роботи час. Work.ua з'ясовував, чи це працює в Україні.
Докладніше
Як з першого дня «розкусити» корпоративну культуру компанії
Як з першого дня «розкусити» корпоративну культуру компанії
Корпоративна культура в компанії є завжди, навіть якщо з нею не працюють. Як швидко зрозуміти, які цінності в колективі, та визначити, чи підходять вони вам, розповіла HRD компанії «Хаскі» Таїс Алєйнікова.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Як вибудовувати свій особистий кодекс успіху та досягати бажаного? Протягом онлайн-лекції від EBA Management Development Centre спільно з психоаналітикинею та тренеркою Ларисою Волошиною ви отримаєте дієві інструменти управління мотивацією, дізнаєтесь секрети ефективного Self-планування та навчитеся долати психологічні перепони на шляху до власної продуктивності.
Тренінг з емоційної грамотності навчить розуміти свої емоції, керувати ними, але не пригнічувати. Сприймати та впливати на емоційний стан співробітників, вирішувати конфліктні ситуації. А також запобігати емоційному та професійному вигоранню.
Безкоштовна онлайн-конференція, на якій ви дізнаєтеся про перспективи роботи в digital-сфері, різноманітність професій, а також — скільки заробляє топовий спеціаліст.
Новини та аналітика
Тепер ІТ-шники без педагогічної освіти зможуть викладати математику та інформатику у навчальних закладах. Work.ua розповідає, навіщо уряд України запроваджує таку ініціативу.
Новорічна метушня позаду. Work.ua зібрав цікаві заходи січня та початку лютого, з яких можна розпочати підвищення кваліфікації або освоєння нових навичок у 2022-му.
Благодійний фонд «Хочукота» опублікував вакансію котячої няні для тих, хто любить котиків до нестями.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment