Tuesday, February 22, 2022

10 вакансій із зарплатою від 20 000 грн. Дайджест Work.ua

Work.ua
10 вакансій із зарплатою від 20 000 грн
10 вакансій із зарплатою від 20 000 грн
Свіжа добірка із вакансіями, які самі роботодавці назвали терміновими.
Докладніше
54% українців не мають жодних заощаджень
54% українців не мають жодних заощаджень
Work.ua провів опитування. Дізнались, який відсоток українців вже зараз піклується про свою пенсію, відкладає гроші на навчання дітей, з якого віку починають заощаджувати та що саме заважає накопичувати.
Докладніше
Як впоратися з тиском близьких, коли робота довго не знаходиться
Як впоратися з тиском близьких, коли робота довго не знаходиться
Як зрозуміти, сім'я та друзі просто хвилюються за вас чи ви вже стали жертвою пресингу? Як утриматися від того, щоб знайти абияку роботу, тільки б від вас відчепилися? Про це і ще про дещо розповіла психолог.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Приходьте, щоб дізнатися про найпопулярніші нетехнічні IT-професії та отримати план для розвитку власної кар'єри.
Хто ж такі ці ІТ-спеціалісти? PM — вечірній час чи професія? QA — найлегший спосіб потрапити в ІТ? Яка різниця між Front-end та Back-end? Що робить Software Test Engineer? Дізнайтеся про це з перших вуст! Експерти з компанії CodeIT чекають на вас.
На вебінарі розглянуть теми: «Що таке PR: ідеальний соус до вашого бізнесу», «Кити PR-комунікацій: правильно говоримо, чітко пишемо, ввічливо спілкуємося», «Цифровий етикет», «Соціальні медіа: використовуємо для вашого бізнесу», «Як створити особистий бренд: 10 порад». Спікерка — HR-маркетологиня, PR-менеджерка Ангеліна Лисак.
Новини та аналітика
В Уельсі започатковують дуже щедру програму з підтримки молоді. Жителі країни, яким цього року виповниться 18, після дня народження приєднається до адресатів щомісячного базового доходу.
Шукають людину, готову впродовж 3 місяців дегустувати Espresso Martini в найкращих барах свого міста.
Сотні вакансій, можливість створювати резюме, відгукуватися на пропозиції та багато іншого. І все це завжди під рукою — у вашому смартфоні. Ще не встановили застосунок Work.ua? То тримайте посилання на основну інформацію про нього і годі вже вагатися.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment