Tuesday, February 1, 2022

Чому у вакансіях не завжди вказують зарплату. Дайджест Work.ua

Work.ua
Сума надто маленька чи непристойно велика: чому у вакансіях не завжди вказують зарплату
Сума надто маленька чи непристойно велика: чому у вакансіях не завжди вказують зарплату
Буває, що під час перегляду вакансій знаходиш «ту саму». Графік, умови, місцезнаходження — ви підходите на цю посаду і вже мрієте, як мине ваш перший робочий день. Але єдине, що вас бентежить: чому не вказано заробітну плату?
Докладніше
Фахівчині з яких галузей мають стати на військовий облік і що буде, коли цього не зробити
Фахівчині з яких галузей мають стати на військовий облік і що буде, коли цього не зробити
В Україні планують зробити жінок військовозобовʼязаними. Щоправда, не всіх, як повідомлялося раніше, а лише представниць деяких професій.
Докладніше
7 представлених в Україні компаній отримали сертифікати найкращих роботодавців
7 представлених в Україні компаній отримали сертифікати найкращих роботодавців
Оголошено володарів сертифікатів найкращих роботодавців, які щорічно присвоює Top Employers Institute. В Україні таких компаній 7. Work.ua розповідає про них.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Отримайте справжній досвід у студентському кейс-чемпіонаті від Метінвесту. Призовий фонд — понад 100 000 грн. Кожна команда або учасник отримає ментора від компанії, разом з яким складе індивідуальний графік роботи та зможе консультуватися, відвідувати підприємства. Авторів найкращих рішень запросять на роботу у Метінвест.
Всеукраїнська онлайн-конференція для керівників проєктних відділів — дізнайтесь, як побудувати такий відділ всередині компанії, як оцінювати та розвивати компетенції та які найкращі практики проєктного менеджменту. Готові рішення від українських та світових експертів.
Цикл із 10 вебінарів від експертів з Product Management. Як робити customer development, які продуктові метрики вибрати, як знайти роботу Product Manager в Україні та Америці та чим насправді займається спеціаліст.
Новини та аналітика
Він має назву «Перезавантаження 5.0» і спрямований на те, щоб допомогти людям старшого віку опанувати навички написання резюме, підказати, де шукати роботу та як проходити співбесіди. Найактивніші студенти отримають індивідуальні кар'єрні консультації.
11 лютого о 20:00 відбудеться вебінар «Тривожність: як позбутися та відновитися». Work.ua розповідає, як вам потрапити на подію.
Боротьба з нездоровими перекусами — це боротьба з несвідомим харчуванням. Ділимось порадами, як, працюючи поряд з холодильником, підтримувати здорові звички харчування.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment