Tuesday, February 8, 2022

10 ну дуже гарячих вакансій з відгуком без резюме. Дайджест Work.ua

Work.ua
10 ну дуже гарячих вакансій. Можна відгукнутися без резюме
10 ну дуже гарячих вакансій. Можна відгукнутися без резюме
Як вогонь треба швидко гасити, так і на гарячі вакансії краще відгукуватися негайно. Work.ua склав традиційну добірку.
Докладніше
Кур'єр — підробіток чи професія? Як вибрати місце роботи
Кур'єр — підробіток чи професія? Як вибрати місце роботи
Влаштовуєтеся кур'єром? Дізнайтеся, в чому різниця між роботою в логістичній компанії та службі доставки, які на вас чекають перспективи й чи дійсно робота кур'єра завжди тимчасова. Розповідає HRD Meest.
Докладніше
Один лайфхак, з яким ви заощадите 50% часу навчання
Один лайфхак, з яким ви заощадите 50% часу навчання
Щоб процвітати і зростати як фахівець, потрібно постійно розвиватися, вивчати нову інформацію та набувати додаткових навичок. Але як засвоювати, структурувати знання, заощаджуючи час?
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На івенті ви дізнаєтеся про дві системи мислення: як наш мозок їх активує і, найцікавіше, як свідомо перемикатися між цими системами. А також як вийти на новий рівень розуміння когнітивних упереджень рекрутерів та кандидатів на реальних кейсах; як діє ілюзія контролю, ефект ореолу та фреймінг. Безкоштовна реєстрація.
Спікер — психолог-практик, кандидат психологічних наук, викладач в КНУ ім. Г. Шевченка та куратор курсу у Стенфорді Віра Романова. Відвідавши подію, ви отримаєте максимум користі та практики, навчитеся розуміти власні страхи, зможете керувати собою. Після реєстрації на вебінар на вас чекає подарунок — список корисної літератури.
Не пропустіть головну ювілейну конференцію івент-індустрії країни. Все про нові тренди, інновації та навчання від найкращих міжнародних івент-експертів.
Новини та аналітика
Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів, що держава має намір розвивати сферу IT в Україні. Окрім іншого, у Мінцифрі хочуть оплачувати майбутнім айтішникам 50% вартості освіти.
Надкваліфікація по-різному впливає на працевлаштування жінок та чоловіків. Занадто професійних жінок частіше приймають на роботу — виявили дослідники. Чому це дискримінація та в який бік, розбирався Work.ua.
Дослідницька компанія Gradus Research розпитала українців про те, яка зарплата їм потрібна, щоб на все вистачало. Work.ua публікує цікаві результати опитування.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment