Tuesday, February 15, 2022

3 способи подолати тривогу. Дайджест Work.ua

Work.ua
Емоції під контролем: 3 способи подолати тривогу
Емоції під контролем: 3 способи подолати тривогу
Не почуваєтеся в безпеці, не знаєте, що робити та куди бігти? Щоб зрозуміти, як діяти холоднокровно, спочатку впорайтеся з тривожністю.
Докладніше
Токсичне керівництво губить ваш успіх і здоров'я: що робити
Токсичне керівництво губить ваш успіх і здоров'я: що робити
Іноді ви можете навіть не замислюватись, як токсичний керівник негативно впливає на ваше психологічне та фізичне здоров'я. І якщо ви потерпаєте від неналежного ставлення до себе, Work.ua розповідає, чому варто це припинити.
Докладніше
5 бестселерів, які однозначно варті вашої читацької уваги
5 бестселерів, які однозначно варті вашої читацької уваги
Вони лише готуються до публікації, але читачі вже чекають на них з нетерпінням. Цікаві, прецедентні, у чомусь сенсаційні, соціально важливі, такі очікувані книжки рекомендують Work.ua та видавництво бестселерів «Vivat».
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Щороку компанії впроваджують десятки операційних ініціатив щодо підвищення продуктивності процесу найму. Одним з підходів, що має великий потенціал зростання багатьох бізнес-функцій, є Data Driven управління. EBA Management Development Centre спільно зі спікером Олександром Шевченком запрошують взяти участь в оnline-лекції.
Тема мітапу від HR communITy — «Work and Life Balance: Міф чи Реальність?». Спікер — Мар'яна Вечірко, практичний психолог, коуч із розвитку Soft Skills та емоційного інтелекту.
Після online-лекції учасники зможуть структурувати підхід до практик управління талантами й найголовніше — впевненіше та якісніше інвестувати у наймання та розвиток людей в організації.
Новини та аналітика
Яке майбутнє чекає на дистанційну роботу та наймання персоналу в нашій країні, досліджував Work.ua.
Сьогодні практично кожна людина має безліч можливостей для «прокачки» своїх навичок. У цій статті розберемося, які з них потрібно розвивати у 2022-му.
Кабінет Міністрів України змінив термін використання 1 000 грн, яку українці отримують за два щеплення від COVID-19 за програмою «єПідтримка».
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment