Tuesday, April 12, 2022

10 вакансій з можливістю працювати віддалено. Дайджест Work.ua

Work.ua
10 вакансій з можливістю працювати віддалено
10 вакансій з можливістю працювати віддалено
Нова добірка пропозицій роботи від Work.ua. Цього разу ми знайшли вакансії з можливістю працювати з будь-якої точки світу.
Докладніше
Інформаційна гігієна в умовах війни: як не допомагати ворогу
Інформаційна гігієна в умовах війни: як не допомагати ворогу
Війна в Україні має надважливу інформаційну складову. І кожен з нас своєю поведінкою в мережі може як боротися з ворогом, так і допомагати російським загарбникам, навіть сам того не підозрюючи.
Докладніше
4 способи підняти дух команди під час війни
4 способи підняти дух команди під час війни
Як підтримати своїх співробітників у складні часи, щоб вони не почувалися самотніми, отримували позитивні емоції та залучено працювали? Ділимося чотирма способами.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Війна рф проти України стала безпрецедентним порушенням міжнародних норм. Країна-агресор має відповісти за кожен акт тероризму, воєнний злочин проти людяності та геноцид українського народу. рф повинна відшкодувати завдану країні, населенню та бізнесу шкоду. Як саме, розповідатимуть спікери лекції — радники та партнери юридичної компанії LCF Law Group.
Роман Сахаров, директор з бізнес аналізу в EPAM Ukraine, розповість: за що відповідає бізнес-аналіз та які його ключові функції; як бізнес-аналіз допомагає досягати цілей; які найкращі практики бізнес-аналізу у світі та Україні.
Серія онлайн-зустрічей, мета яких — обмін важливими новинами, обговорення технік психологічної сталості для себе та близьких. До кожного «Теплого зв'язку» залучені експерти з різних галузей, що допомагають бути в ресурсі. Зустрічі відбуваються щовівторка та щоп'ятниці о 10:30 за київським часом.
Новини та аналітика
Публікуємо результати комплексного опитування соціологічної групи «Рейтинг». Досліджувалось, яким чином війна змінила звичне життя громадян України.
Оператор мобільного звʼязку розповів: щоб завжди залишатися на звʼязку, навіть якщо втратили телефон та фізичну SIM-картку, можна активувати eSIM. Work.ua пише про те, як це зробити.
Гра ставить людину на місце волонтера в Україні. Потрібно збирати корисні для захисників України речі (бронежилети, ліки, шоломи), але ухилятися від ворожої техніки.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment