Tuesday, April 26, 2022

10 цікавих вакансій, на які можна відгукнутися без резюме. Дайджест Work.ua

Work.ua
10 цікавих вакансій, на які можна відгукнутися без резюме
10 цікавих вакансій, на які можна відгукнутися без резюме
Закінчуємо квітень статтею з актуальними вакансіями від Work.ua. На ці пропозиції можна відгукнутися, навіть якщо ви поки що не встигли створити повноцінне резюме.
Докладніше
Як знайти роботу в умовах війни
Як знайти роботу в умовах війни
Практичні поради та корисні посилання: як та де шукати роботу в період нестабільності.
Докладніше
Отримати грошову допомогу через застосунок «Дія» — як це зробити
Отримати грошову допомогу через застосунок «Дія» — як це зробити
З 20 квітня українці, які вимушено покинули свої домівки, зможуть оформити довідку переселенця та подати заявки на щомісячне отримання грошової допомоги у розмірі 2 000 грн на дорослого і 3 000 грн на дитину.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Спікер Христина Качмарик розкаже: як знайти роботу у Швеції — погляд з точки зору кандидата і рекрутера; як побудувати найм, сорсинг, комунікацію, щоб це спрацювало з кандидатами у Швеції; як культура впливає на найм і чому Швецію називають Кремнієвою долиною Європи.
Академія інтернет-маркетингу WebPromoExperts проведе безкоштовний онлайн-семінар, де будуть розповідати, яка ситуація у сфері маркетингу, як та де буде корисно залучити інтернет-маркетинг.
Безкоштовний онлайн-семінар від академії інтернет-маркетингу WebPromoExperts: яким компаніям та галузям зараз доречно запускати таргетовану рекламу, як спеціалістам залишитись на плаву, які відбулись зміни й багато іншого.
Новини та аналітика
Кілька днів тому запрацював сайт, де кожен охочий може залишити повідомлення, яке потім прочитають хлопці та дівчата з ЗСУ. Розповідаємо, як його знайти.
Вийшов перший воєнний епізод подкасту «Сродна праця» від радіо SKOVORODA. Він про те, як комунікаційниця українського стартапу стала фіксеркою BBC. Дізнайтеся, де послухати цю історію.
Work.ua проводить дослідження, мета якого — зібрати інформацію щодо пошуків роботи та подальших планів українців на життя. Якщо ви виїхали, будь ласка, дайте відповіді на три запитання і незабаром ми поділимося з вами результатами. Опитування анонімне.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment