Tuesday, April 19, 2022

Які перепони, створені війною, найбільше заважають шукати роботу. Дайджест Work.ua

Work.ua
Які перепони, створені війною, найбільше заважають українцям шукати роботу
Які перепони, створені війною, найбільше заважають українцям шукати роботу
Work.ua провів опитування і виявив, з якими проблемами під час працевлаштування шукачі стикаються найбільше зараз, коли йде війна.
Докладніше
5 речей, які повинні бути в резюме в усі часи
5 речей, які повинні бути в резюме в усі часи
У цьому матеріалі йдеться про інформацію, яку важливо надати роботодавцеві при відгуку на вакансію. Використайте його як чекліст.
Докладніше
Як проходить адаптація до роботи в умовах війни — досвід великих компаній
Як проходить адаптація до роботи в умовах війни — досвід великих компаній
У цей непростий час кожна компанія намагається продовжувати діяльність різними способами. Ми запитали у великих компаній, чи проводять вони найм та чи скорочують зарплати. Результати — у цій статті.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Спікер Марія Грибоєдова розповість про HR-практики під час війни, як трекати стан 250+ людей з різних країн і культур, а також чому важлива емоційна зрілість для HR.
Що чекає ринок праці в Україні у найближчий період? Перед якими труднощами постануть люди та як розв'язувати ці питання? Саме про це будуть говорити експерти на івенті «Тенденції ринку праці під час війни». Будьте готові до змін уже зараз!
На заході ви дізнаєтесь як і чому можна відмовитись від класичного рекрутинг-процесу, порівняєте плюси та мінуси зміни рекрутинг-процесу під час активного найму, зануритесь в ефективне планування в рекрутинг-команді.
Новини та аналітика
Цієї весни українці не матимуть додаткових вихідних. Вони скасовуються через війну росії проти України. Розповідаємо, які дні будуть робочими.
Міністерство економіки шукає ідеї, як зробити діяльність бізнесу в країні ще ефективнішою під час воєнного стану.
В Україні триває війна, та багато підприємств уже пристосувалися до умов і все одно продовжують свою діяльність. Work.ua запитав у роботодавців, як саме вони працюють і чи змінилася в їхніх компаніях зарплатна політика.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment