Tuesday, April 5, 2022

15 гарячих вакансій в Україні. Дайджест Work.ua

Work.ua
15 гарячих вакансій в Україні
15 гарячих вакансій в Україні
Ділимося з вами свіжою добіркою гарячих вакансій, розміщених на Work.ua.
Докладніше
Шлях до розвитку: які онлайн-курси стали безкоштовними для українців під час війни
Шлях до розвитку: які онлайн-курси стали безкоштовними для українців під час війни
Зараз для українців відкрили безкоштовний доступ до безлічі курсів. Можна опанувати нову професію, вивчити мову, подивитись різні лекції та багато іншого. Ділимося корисними посиланнями.
Докладніше
Коли роботодавці можуть збільшувати робочий час працівників до 60 годин на тиждень
Коли роботодавці можуть збільшувати робочий час працівників до 60 годин на тиждень
Верховна Рада України ухвалила закон про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану. Work.ua публікує коментар Мінекономіки щодо його положень.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Тема обговорення — війна, яка змусила багатьох поїхати за кордон. Як інтегруватись у бізнес-середовище іншої країні після релокейту? Як подолати перешкоди при взаємодії з представниками інших культур? Як підготуватись до кроскультурної взаємодії? Мова івенту — англійська.
Під час лекції ви ознайомитеся з прагматичними й перевіреними соматичними інструментами та вправами, які допоможуть зберігати спокій у небезпечних ситуаціях, а також підтримувати та відновлювати психічний, емоційний і фізичний баланс. Спікер — Ніл Еркерт, досвідчений тренер з лідерських та комунікаційних навичок, коуч і фасилітатор.
У рамках заходу будуть презентовані результати дослідження інфогігієни співробітників компаній з 50 найкращих роботодавців за версією Forbes. Спікерка — Оксана Мороз, засновниця волонтерської ініціативи «Як не стати овочем», авторка і ведуча радіо-/телепрограм з інфогігієни.
Новини та аналітика
В Україні запустили дві програми для виплати грошової допомоги переміщеним особам, але поки що вони діють не в усіх регіонах країни.
Урядовці підготували нову програму підтримки для наших переселенців із районів бойових дій.
Фахівці з України, які були змушені виїхати за кордон через війну, можуть шукати вакансії на спеціальному сайті. Розміщення пропозицій для роботодавців безкоштовна.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment