Tuesday, August 23, 2022

12 дуже гарячих вакансій на будь-який смак. Дайджест Work.ua

Work.ua
12 дуже гарячих вакансій на будь-який смак
12 дуже гарячих вакансій на будь-який смак
Work.ua дібрав для вас дюжину вакансій, на які фахівці потрібні дуже терміново. Пропозиції в різних галузях, для працівників із різним досвідом. Може, серед них — ваша ідеальна вакансія?
Докладніше
Пропонував фіктивний шлюб і 20 тис. грн, щоб виїхати за кордон
Пропонував фіктивний шлюб і 20 тис. грн, щоб виїхати за кордон
Ділимося історією шукачки, до якої звернулися з дивною пропозицією співпраці. Сподіваємося, ця стаття допоможе вам не втрапити у халепу.
Докладніше
Скільки насправді заробляють українці у воєнний час — онлайн-захід від Work.ua
Скільки насправді заробляють українці у воєнний час — онлайн-захід від Work.ua
Відповіді на запитання, які ви часто собі ставите: чи достатньо я заробляю, чи варто змінити професію, щоб отримувати більше, чи буде зарплата вищою, якщо я покращу англійську?
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Не пропустіть благодійний івент про те, як створити та втілити в життя потужну рекрутинг-стратегію. Як побудувати, стандартизувати й задокументувати рекрутинг-процеси та як управляти командою рекрутерів.
Цікавий захід про брендинг команди — нові сенси нетворкінгу під час війни, успішні кейси та інсайти. Буде спеціальний гість із Case study.
Найсмішніший проєкт, зроблений з креативом! На вас чекають IT-факапи за період війни у дружній атмосфері від дотепних та успішних спікерів.
Новини та аналітика
Верховна Рада ухвалила у першому читанні законопроєкт, який забороняє приниження, цькування, заподіяння моральної шкоди та психологічний тиск на працівників і визначає поняття мобінгу.
Дуже зручно вказувати в резюме свої hard і soft-скіли, просто копіюючи текст з різноманітних сайтів. А потім раптово приходить війна і питає: «А що ти вмієш насправді?»
Відомий український колектив, переможець «Євробачення-2022» з піснею «Стефанія» Kalush Orchestra шукає дівчат і хлопців, які мають крутий тембр голосу — гурту потрібні нові вокалісти.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment