Tuesday, August 9, 2022

15 віддалених вакансій із зарплатою 15 000 грн і вище. Дайджест Work.ua

Work.ua
15 віддалених вакансій із зарплатою 15 000 грн і вище
15 віддалених вакансій із зарплатою 15 000 грн і вище
Work.ua підготував для вас добірку вакансій для роботи з будь-якої точки світу. Тут є пропозиції для різних спеціалістів. Щоб почати працювати, потрібен тільки компʼютер та спокійне робоче місце, а заробляти можна 15 000 грн і більше.
Докладніше
Ви не знайдете роботу, якщо зміните професію в 35+?
Ви не знайдете роботу, якщо зміните професію в 35+?
Вам 35+ і ви замислилися змінити професію? Тож напевно вас можуть переслідувати такі думки: «мені соромно, я нічого не тямлю у сфері» або «витрачу час на навчання, а залишусь без роботи». Розберемо страхи, а також рішення, які допоможуть.
Докладніше
Безкоштовне IT-навчання від Мінцифри: почався набір, як податися
Безкоштовне IT-навчання від Мінцифри: почався набір, як податися
Стартував прийом заявок на проєкт ​​IT Generation — це можливість безкоштовно опанувати ІТ-спеціальність. Work.ua розповідає, як подати заявку та коли будуть результати відбору.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Хочете перейти в IT, отримати нову професію без технічного бекграунду і стати бізнес-аналітиком? Приєднуйтесь до безкоштовного вебінару, на якому ви поспілкуєтесь зі справжніми професіоналами цієї спеціальності.
Обговорюватиметься останній пакет змін до трудового законодавства: чи звільнятимуть працівників, якщо майно працедавця знищене; як змінюються правила щодо відпусток і призупинення трудових договорів; що з перевірками Держпраці. Спікери — фахівці юридичної фірми INTEGRITES, експертного партнера Work.ua.
Хочете швидко потрапити в IT, але не знаєте який напрям обрати? Саме для вас Академія IT Step запускає онлайн-марафон IT-професій, на якому розкажуть про 5 професій, що мають найбільший попит, для старту в IT. За 5 днів ви зможете визначитися, в якому напрямку хочете двигатись далі.
Новини та аналітика
Розповідаємо, наскільки рівні права у жінок та чоловіків в Україні, згідно зі щорічним звітом Всесвітнього економічного форуму.
За даними Work.ua, наразі кількість актуальних вакансій зросла до 40 459. У липні ринок праці на заході України досягнув 75% від показників минулого року.
Доволі складно знайти людину, яка хоча б раз не ставила собі запитання: «Як нарешті вивчити англійську?» Існує безліч методик, способів та порад щодо вивчення мови, але все ж, опанувати іноземну вдається далеко не всім.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment