Tuesday, August 2, 2022

Робота в окупації чи колабораціонізм: де межа? Дайджест Work.ua

Work.ua
Продовження роботи в окупації чи колабораціонізм: де межа?
Продовження роботи в окупації чи колабораціонізм: де межа?
Як жити й працювати на тимчасово окупованих територіях, щоб не записали в колаборанти? Спитали в юристів, що саме вважається колабораційною діяльністю та яка за це передбачена відповідальність.
Докладніше
Що робити абітурієнтам, які хочуть навчатися у вишах Харкова і Маріуполя
Що робити абітурієнтам, які хочуть навчатися у вишах Харкова і Маріуполя
Під приціл ракет російських окупантів потрапили заклади вищої освіти України, а деякі взагалі опинилися в окупації. Розбиралися, що робити абітурієнтам, які хочуть навчатися в Харківських і Маріупольських вишах.
Докладніше
Як пандемія та війна вплинули на дистанційну роботу
Як пандемія та війна вплинули на дистанційну роботу
За даними Work.ua, у період повномасштабного вторгнення росії в Україну частка вакансій дистанційної роботи зросла вдвічі.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Як жінкам утримати баланс між роботою та особистим життям? Чи можливо уникнути вигорання, коли багато працюєш? Як правильно відпочивати з користю? Дізнайтеся на безкоштовному вебінарі.
Не пропустіть благодійний івент з Олександром Злобенком про те, як швидше наймати релевантних співробітників та підсилити свій рекрутинг. Як втілити абстрактні цінності в реальні практики найму.
EBA Management Development Centre спільно з Євгеном Кудрявченком запрошують вас взяти участь у лекції, де ви дізнаєтеся, що змінилося у диджиталі за останні пів року та як виходити на закордонні ринки.
Новини та аналітика
Буде класно прочитати та обговорити ці книжки разом із колегами в корпоративному читацькому клубі. Заразом прокачаєте й українську мову, і командний дух, станете краще розуміти одне одного.
Згідно з даними інфляційного звіту НБУ, на відновлення реальної заробітної плати до довоєнного рівня піде понад два роки.
Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт про сприяння працевлаштуванню довгострокових безробітних — держава надаватиме роботодавцям ряд компенсацій за кожного найнятого такого працівника.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment