Tuesday, August 30, 2022

Вдарила по гаманцях: війна вплинула на зарплати 75% українців. Дайджест Work.ua

Work.ua
Вдарила по гаманцях: війна вплинула на зарплати 75% українців
Вдарила по гаманцях: війна вплинула на зарплати 75% українців
Work.ua презентує перше в Україні масштабне дослідження зарплат у воєнний період залежно від посади, рівня професіоналізму, статі та знання англійської мови.
Докладніше
5 фраз, які не можна говорити безробітним знайомим
5 фраз, які не можна говорити безробітним знайомим
Будь ласка, якщо дійсно хочете якнайкраще — не говоріть ці фрази тим, хто втратив роботу та активно шукає іншу.
Докладніше
Дискримінація та відсутність перспектив: міфи про жінок в IT-сфері
Дискримінація та відсутність перспектив: міфи про жінок в IT-сфері
Іноді жінки бояться йти у сферу ІТ, переймаючись, що в ній панують тільки чоловіки. Розібратися, чи дійсно стикаються жінки з дискримінацією у сфері технологій та чи багато у них перспектив, допомогли партнери Work.ua — Women in Tech Ukraine.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Міркуючи над майбутнім своїх дітей, більшість батьків задумуються саме про IT. І цьому є цілком логічне виправдання! Робота в IT — це високооплачувана діяльність, на яку завжди буде попит, адже сучасний світ неможливий без існування IT-технологій. Приєднуйтесь до безкоштовного вебінару!
Протягом 4 годин експерти говоритимуть про перспективи роботи в digital-сфері, про різноманітність та особливості професій і, звичайно, про те, де шукати роботу українським фахівцям під час війни та скільки може заробляти спеціаліст у галузі. Реєструйтеся.
Чи траплялося так у вашому житті, що ви ставили цілі, але не досягали їх? Якщо так, то ця лекція для вас! Ми подивимося на досягнення цілей з точки зору психології. Що в нашому мисленні може заважати нам досягати цілей?
Новини та аналітика
У темні часи книжка дарує світло. Нехай ця добірка з несподіваними історіями, секретами, уроками успіху від людей, які досягли в житті неабияких висот, підкаже ваш шлях до світлого майбутнього і ви почнете змінювати його на краще просто зараз.
До Дня Незалежності команда проєкту Ratatype презентувала користувачам незвичайний курс сліпого друку — треба набирати текст з українських пісень.
Почали діяти зміни до закону щодо оптимізації трудових відносин. Згідно з ними, роботодавець може надати працівнику тривалу відпустку, але без збереження заробітної плати. Work.ua розповідає, на кого саме розповсюджується дія нового закону і як він працює.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment