Tuesday, September 6, 2022

Бери і роби: 10 вакансій без досвіду. Дайджест Work.ua

Work.ua
10 вакансій, де вам не знадобиться досвід роботи
10 вакансій, де вам не знадобиться досвід роботи
Work.ua дібрав вакансії, де роботодавець не очікуватиме від вас 10 років трудового досвіду та володіння безліччю навичок. Вибирайте вакансію та скоріш ставайте до нової роботи!
Докладніше
Військовий облік жінок має запрацювати з 1 жовтня, але є нюанси
Військовий облік жінок має запрацювати з 1 жовтня, але є нюанси
Військовий облік для жінок низки спеціальностей в Україні може офіційно стати необовʼязковим. Яка ситуація з ухваленням цього рішення наразі, розбирався Work.ua.
Докладніше
Англійська для сфери IT: як треба знати мову, щоб приєднатися до міжнародної команди
Англійська для сфери IT: як треба знати мову, щоб приєднатися до міжнародної команди
Українські айтівці спілкуються з іноземними колегами так званою Business English. Які її особливості у сфері IT та як досягти пристойного рівня, поділилися ті, хто має реальний досвід.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Не пропустіть благодійний івент про те, як масштабувати HR-процеси та бізнес в умовах нестачі ресурсів. Як «продати» HR-потреби менеджменту та співробітникам та як визначити пріоритети, коли немає нічого, а потрібно все й одразу.
Мрієте стати крутим ІТ-рекрутером? EvoTalents.School запрошує вас на переднавчання до курсу «IT-рекрутинг з нуля», щоб ви спробували, наскільки ця професія для вас.
Стратегії успішної поведінки для досягнення мети; прокачка навичок особистої реалізації; визначення та розвиток якостей, які допоможуть підвищити організованість та ефективність, — теми, які розкриє спікер на безкоштовній лекції.
Новини та аналітика
Результати онлайн-опитування соціологічної служби Центру Разумкова.
За інформацією «Опендатабот», наразі на окупованих військами рф територіях України зареєстровано майже 65 тисяч компаній.
Поінформований — значить озброєний. Разом з експертом із трудового права і кадрового діловодства розібрались, які основні зміни відбулися в українському трудовому законодавстві та які новації пропонуються.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment