Tuesday, September 27, 2022

5 фраз, які «вб'ють» вашу співбесіду. Дайджест Work.ua

Work.ua
5 фраз, які «вб'ють» вашу співбесіду
5 фраз, які «вб'ють» вашу співбесіду
Розповідаємо, чого точно не варто говорити рекрутеру та як правильно поводитися на співбесіді, щоб отримати роботу.
Докладніше
Хочете запам'ятатися? Перестаньте писати шаблонні CV
Хочете запам'ятатися? Перестаньте писати шаблонні CV
Якщо ви хочете заволодіти увагою рекрутера, шукайте формат, який захоплює й мотивує продовжити спілкування. Work.ua разом із партнерами розповідає, як запам'ятатися за допомогою лендинг-резюме.
Докладніше
Чи варто писати супровідний лист і виконувати тестове завдання: запитання від шукачів
Чи варто писати супровідний лист і виконувати тестове завдання: запитання від шукачів
Що писати у супровідному листі? Тестові завдання надсилають тільки шахраї? Наскільки важливо писати вік у резюме? На ці та інші запитання відповідають експерти зі сфери HR та рекрутингу.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Беріть участь у чемпіонаті та на реальних кейсах вчіться допомагати громадам у розвитку й запустіть перший масштабний проєкт.
Понад 15 роботодавців розкажуть про відкриті стажування й вакансії та як зміниться ринок праці після перемоги. Також на вас чекають воркшопи з прокачування hard skills і soft skills, і можливість у прямому ефірі поставити всі запитання, що вас цікавлять.
У період турбулентності й невизначеності, коли частина компаній працює за кордоном, важливо розуміти психологічні аспекти кожного з членів колективу, віднаходити мотивацію.
Новини та аналітика
Міністерство цифрової трансформації разом з партнерами починають приймати заявки на участь у двомісячній програмі стажування для жінок і дівчат, які бажають долучитися до цифрової трансформації державних послуг в Україні.
Верховна Рада ухвалила декілька законопроєктів, спрямованих на зменшення рівня безробіття, активізацію ринку праці та на зростання зайнятості серед населення.
Компанія повністю оплатить доступ до навчання на Coursera. Сертифікати на підтвердження освіти будуть українською.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment