Tuesday, September 20, 2022

12 вакансій з проживанням. Даджест Work.ua

Work.ua
12 вакансій, де надають житло або компенсують оренду
12 вакансій, де надають житло або компенсують оренду
Свіжу добірку ми склали з вакансій, в яких роботодавці вказали, що нададуть працівникам житло, повністю або частково відшкодують витрати на оренду.
Докладніше
Чому в 35 не беруть на роботу?
Чому в 35 не беруть на роботу?
PR-директор Work.ua Максим Пилипенко розмірковує, чому українські роботодавці неохоче наймають тих, кому за тридцять, та ділиться реальними методами, як це змінити.
Докладніше
Професійно руйнують стосунки та отримують за це чималі гроші: хто такі «вакаресасея»
Професійно руйнують стосунки та отримують за це чималі гроші: хто такі «вакаресасея»
Хочете піти від своєї другої половинки, але не можете наважитися про це сказати? Або у вас є конкурент на роботі, якого ви мрієте позбутися? А може хочете зруйнувати чиюсь дружбу? Що ж, навіть для таких справ знайдуться справжні професіонали.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Кар'єра чи сім'я? Сучасні жінки — це більш ніж супергероїні. Вони не мають обирати між дітьми та роботою, адже вправно поєднують і те, й інше. Усіх охочих запрошують доєднатися до обговорення проблематики роботи матерів.
Сьогодні жодна компанія чи магазин не обходяться без сторінки в соціальних мережах. Тож якщо вам цікаво дізнатися все про професію SMM-менеджера — долучайтесь до безкоштовної лекції.
Встигніть взяти участь у хакатоні для студентів про інноваційні рішення в умовах війни та виграти головний приз — 50 000 грн за перше місце!
Новини та аналітика
На порталі зібрано вакансії від Державної служби зайнятості та 5 найбільших сайтів з працевлаштування — Work.ua, Robota.ua, Grc.ua, Novarobota.ua та Pidbir.com.
Проєкт держбюджету на 2023 рік не передбачає зростання мінімальної зарплати, тож з 1 жовтня її розмір «заморозиться».
Програма «Розвивайте кар'єру з Google Cloud» розрахована на ІТ-фахівців та розробників. До кінця 2023 року опанувати її зможуть щонайменше 10 тисяч громадян України.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment