Tuesday, September 13, 2022

Робота — це не все моє життя, або Що таке «тихе звільнення». Дайджест Work.ua

Work.ua
Робота — це не все моє життя, або Що таке «тихе звільнення»?
Робота — це не все моє життя, або Що таке «тихе звільнення»?
Ті, хто каже собі: «я більше не буду працювати понаднормово, жити винятково роботою та вибирати її, а не особисте життя», свідомо чи несвідомо звертаються до так званого «тихого звільнення». Що воно таке, що дає і чи підходить саме вам?
Докладніше
Як правильно надавати зворотний звʼязок під час війни
Як правильно надавати зворотний звʼязок під час війни
Під час війни емоції загострюються, команди розпорошені по різних містах та країнах, а текстове повідомлення в чаті дуже легко сприйняти неправильно. Своїми порадами для надання зворотного зв'язку в теперішніх умовах ділиться Катерина Ямненко, HR People Partner у Genesis.
Докладніше
Усі за прилавок: попит на продавців зріс на 52%. Велика аналітика ринку праці за серпень 2022
Усі за прилавок: попит на продавців зріс на 52%. Велика аналітика ринку праці за серпень 2022
Як змінилися умови для пошуку роботи за місяць: які спеціалісти найзатребуваніші, в кого виросла зарплата і в яких містах найбільше вакансій.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Проєкт для тих, хто хоче працювати в IT. На вас очікують 7 воркшопів від топових компаній, можливість індивідуальної зустрічі з рекрутером і сертифікат про проходження курсу.
Копірайтер — це людина, яка вправно володіє текстом, здатна передавати емоції через слова та знає як писати так, щоб зацікавити вас. Вдалий копірайтинг — це все, що ми бачимо, читаючи статті, на сайтах та навіть у соціальних мережах. Реєструйтеся на вебінар.
На гостей чекають стенди ІТ-компаній, де можна дізнатися про відкриті вакансії; виступи топів і фаундерів бізнесів, інсайти з працевлаштування; можливість пройти пробні співбесіди з HR; нетворкінг та корисні знайомства з однодумцями, HR-фахівцями та компаніями.
Новини та аналітика
Традиційно вересень — пора активного навчання. Тому Work.ua та партнери підготували для вас чималу добірку освітніх заходів, на яких ви здобудете нові знання та досвід, а також спробуєте себе в інших сферах, щоб зрозуміти, чи підходять вони вам.
Є декілька поширених ситуацій, коли співробітники управлінь соцзахисту населення можуть відмовитись приймати заяву на допомогу від внутрішнього переселенця. Work.ua розповідає, що це саме за випадки та що із цим робити.
Для роботи на станції потрібні лікарі, кухарі, сисадміни, системні механіки та дизелісти-електрики. Платити полярникам обіцяють близько 54 тисяч гривень на місяць.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment