Tuesday, November 1, 2022

13 гаря-я-ячих вакансій із зарплатою від 15 000 грн. Дайджест Work.ua

Work.ua
13 гаря-я-ячих вакансій із зарплатою від 15 000 грн
13 гаря-я-ячих вакансій із зарплатою від 15 000 грн
Work.ua запропонував роботодавцям поділитися вакансіями, які вони хочуть закрити якнайшвидше, та зібрав їх у велику добірку.
Докладніше
8 фраз, які не варто говорити на співбесіді
8 фраз, які не варто говорити на співбесіді
Приємно отримати запрошення на співбесіду, але пам'ятайте, що роботодавець може запросити ще багато кандидатів — ваших суперників. І дуже важливо не робити помилок, які відкинуть вас у кінець черги.
Докладніше
IT-фронт воєнного часу: кому простіше знайти роботу
IT-фронт воєнного часу: кому простіше знайти роботу
Від початку війни кількість вакансій на ринку праці скоротилася, і у сфері IT також. Але перші обнадійливі промені вже є. На які вакансії зберігається попит і що чекає на кандидатів — пояснюють досвідчені IT-рекрутери.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Зима 2022-2023 обіцяє бути для України складною. Знищення рф енергетичної інфраструктури, зруйновані будинки, наслідки життя під окупацією, високі ціни на енергоресурси — усе це є реальністю мільйонів українців. Протягом онлайн-лекції говоритимуть про те, як пережити цю складну зиму.
Безкоштовна онлайн-конференція проводиться саме для вас, якщо ви займаєтесь волонтерством на рівні з професійною діяльністю, хочете бути максимально ефективним у допомозі ЗСУ та цікавитесь, «як там за лаштунками» в успішних волонтерських команд.
Кожна людина та бізнес сьогодні можуть сформувати мрію на кілька поколінь. Проте, щоб сформувати таку мрію, потрібне підґрунтя. У чому воно полягає, як правильно мріяти людині та бізнесу, яких помилок уникати при побудові цілей та мрій, розглянуть під час online-лекції.
Новини та аналітика
Як порівняти з країнами ЄС, в Україні ще існує високий рівень гендерного розриву в оплаті праці між жінками та чоловіками, але динаміка щодо його скорочення є позитивною. Наприклад у 2020 році розрив зменшився на 20%, а у 2021 — на 18%.
Буває, вам треба написати лист потенційним партнерам, але ви не можете скласти літери в слова, а слова у речення. Щоб кожного разу це не займало у вас багато часу, створили добірку скриптів, які ви можете використовувати для власних цілей.
Люди, які з різних причин залишилися без роботи, зможуть долучитись до «Армії відновлення», яка виконуватиме роботи оборонного характеру або з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment