Tuesday, November 22, 2022

Яких співробітників не хоче втрачати жодне керівництво. Дайджест Work.ua

Work.ua
Яких співробітників не хоче втрачати жодне керівництво
Яких співробітників не хоче втрачати жодне керівництво
Який він, портрет ідеального співробітника, за якого боротимуться до останнього? Маємо відповідь.
Докладніше
7 звичок, які викажуть непрофесіонала
7 звичок, які викажуть непрофесіонала
Чого слід уникати у своїй поведінці, щоб не уславитися як непрофесіонал?
Докладніше
Репетиторство як підробіток. Чи краще, коли це основна робота?
Репетиторство як підробіток. Чи краще, коли це основна робота?
Work.ua запитав у сервісу з пошуку репетиторів «БУКІ» про особливості роботи та можливий заробіток репетиторів.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На вас чекає обговорення про залучення дівчат до вступу на технічні спеціальності. На заході обіцяють зруйнувати всі міфи та розказати про реалії навчання.
Хочете прокачатись у сучасному SEO — завітайте на найбільшу галузеву конференцію. На вас чекають доповіді від топових спікерів на актуальні теми: технічне та продуктове SEO, лінкбілдинг, AI-генерація контенту, практичні поради та лайфхаки. Під час прямого ефіру розіграють подарунки серед учасників.
Чи справді жінкам платять менше? Чому чоловіки на співбесіді просять більшу заробітну плату? Чи справді компанії формують різний зарплатний бюджет для жінок та чоловіків? Як зрозуміти свою «вартість» на ринку праці? На зустрічі буде психолог, незалежний фінансист, кар'єрний та HR-консультант. Вони розкажуть всі деталі.
Новини та аналітика
У жовтні 2022 року на Франкфуртському книжковому ярмарку, а потім ще й у Києві було презентовано друковану версію «Довідника безбар'єрності».
Look to Speak допомагає людям із моторними та мовленнєвими порушеннями полегшити повсякденне спілкування, зокрема на робочому місці. Відтепер застосунок доступний українською мовою.
UGEN проводить дослідження, щоб краще зрозуміти очікування та побажання молоді. Отримані знання мають допомогти якісніше організовувати стажування й працевлаштування молодих спеціалістів. Респондентам обіцяють подарунки.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment