Tuesday, November 15, 2022

Хто зараз заробляє понад 20 000 гривень на місяць. Дайджест Work.ua

Work.ua
Хто зараз заробляє понад 20 000 гривень на місяць
Хто зараз заробляє понад 20 000 гривень на місяць
Цього разу Work.ua пропонує ознайомитися вам із незвичайною добіркою вакансій. Розповідаємо, хто зараз на ринку праці заробляє понад 20 000 грн, які навички для цього потрібні, та ділимося пропозиціями роботи, на які ви можете відгукнутися просто зараз.
Докладніше
Як перестати бути «токсичним» співробітником
Як перестати бути «токсичним» співробітником
Надмір стресу та постійна напруженість неабияк впливають на спілкування з оточенням, зокрема з колегами. Що робити, якщо ви раптом стали тим самим «токсичним» співробітником, який боїться змін, у всьому шукає найгірше, не сприймає критику? Розповідаємо.
Докладніше
Бути сильними, бути мудрими: 5 книжок, що загартовують розум
Бути сильними, бути мудрими: 5 книжок, що загартовують розум
Давній друг Work.ua, видавництво «Фабула», зібрало добірку книжок, які покликані допомогати читачеві вчитися нового та стати розумнішою версією себе. Вони розширюють кругозір, містять мудрі знання для непростих часів, а ще надзвичайно цікаві.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
IT Sales manager — одна з найактуальніших професій в IT-індустрії. Адже продаж — це критично необхідний процес для будь-якого бізнесу. На лекції ви дізнаєтеся, чим займається IT Sales Manager, що потрібно, щоб ним стати, та як знайти роботу в продажу.
На вебінарі учасники розберуть: що таке консультування з ефективності, хто має бути задіяний у консультуванні, як консультування допоможе заощадити гроші та час L&D.
Це найбільша галузева конференція про SEO-просування. 10 топових спікерів розкажуть про свій досвід роботи з різними проєктами.
Новини та аналітика
Work.ua проаналізував понад три мільйони вакансій з 2015 року до сьогодні та визначив, як змінювалася мова спілкування роботодавців і шукачів на тлі повномасштабного вторгнення рф в Україну.
Очоливши Twitter, Ілон Макс вирішив скоротити витрати компанії коштом звільнення працівників. Водночас виконавчий директор Meta Марк Цукерберг вдався до тих самих кроків. Work.ua розповідає, як це відбувається.
В Україні стартував проєкт «Національний кадровий резерв», який з допомогою ШІ визначає пул професій для кожної людини, відповідно до її здібностей. Після тесту людина отримує сформоване резюме, яке може використовувати для відгуків на вакансії.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment