Tuesday, November 29, 2022

7 вакансій з неповною зайнятістю й зарплатою від 20 000 грн. Дайджест Work.ua

Work.ua
7 вакансій з неповною зайнятістю й зарплатою від 20 000 грн
7 вакансій з неповною зайнятістю й зарплатою від 20 000 грн
Неповна зайнятість та гнучкий графік зараз — це саме те, що треба, подумали ми в Work.ua і зробили для вас добірку таких вакансій. До речі, у них ще й вказано зарплати — не найнижчі.
Докладніше
Чи боїтеся ви темряви: як організувати роботу команди без світла та звʼязку
Чи боїтеся ви темряви: як організувати роботу команди без світла та звʼязку
На вебінарі від Work.ua «АТБ-Маркет», Київстар, ПриватБанк поділилися досвідом та інструментами організації роботи команд у період відключень електроенергії та нестабільного звʼязку. У цьому матеріалі ми зібрали найголовніші тези.
Докладніше
Світ змінився: як підготуватися до викликів і зберегти продуктивність
Світ змінився: як підготуватися до викликів і зберегти продуктивність
Якщо вам зараз складно, тривожно, боляче, вам здається, що все йде шкереберть, а ви втратили орієнтири й хист до роботи, то ось вам наша невидима рука підтримки — матеріал, який допоможе віднайти сили й себе.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Європейська асоціація програмної інженерії збере найпотужніших CEO та фаундерів ІТ-проєктів для того, щоб вони поділилися своїм повчальними, деколи болючими бізнес-помилками. На гостей чекає неформальна камерна атмосфера, продуктивний нетворкінг, якісний контент на основі досвіду відомих ІТ-підприємців і благодійний аукціон.
У стресовій ситуації людина віддає перевагу тому стилю взаємодії, який співзвучний з її цінностями, у відповідь на стимули, які вона відчуває, розуміє, усвідомлює. Які моделі поведінки демонструють люди в різних ситуаціях, детально розкаже спікерка Наталія Москаленко.
Хочете розпочати кар'єру у фронтенд-розробці? На лекції вам розкажуть про технології, з яких варто почати: HTML, CSS, JavaScript, фреймворки, робота браузера та комунікація з сервером, JavaScript. Також ви дізнаєтеся про підготовку до співбесіди та перші кроки на посаді джуніора.
Новини та аналітика
Дослідницька компанія провела опитування серед працевлаштованих жителів України, Польщі, Франції та інших країн віком 25-35 років і порівняла їх. За результатами опитування можна оцінити, які роботодавці привабливіші для молодих талантів.
Бельгія стала третьою країною у світі, яка легалізувала чотириденний робочий тиждень. Але працівникам, які виберуть такий графік роботи, доведеться працювати не менше годин, ніж за п'ятиденний тиждень.
Міністерство цифрової трансформації України запустило сайт програми Уряду «єРобота». Там можна подати заявку для отримання грошової допомоги на розвиток власної справи з нуля. Work.ua розповідає деталі.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment