Tuesday, May 24, 2022

20 високооплачуваних вакансій у Києві, Львові, Одесі та Дніпрі. Дайджест Work.ua

Work.ua
20 високооплачуваних вакансій у Києві, Львові, Одесі та Дніпрі
20 високооплачуваних вакансій у Києві, Львові, Одесі та Дніпрі
У новій добірці від Work.ua ми зібрали 20 актуальних вакансій з зарплатою від 30 000 грн, в деяких взагалі — верхній рівень необмежений. Шукайте для себе підхожу пропозицію за містом і хутчіше надсилайте резюме!
Докладніше
Мобільне резюме: 5 правил складання
Мобільне резюме: 5 правил складання
Понад 50% роботодавців переглядають резюме з мобільного телефону. Як зробити так, щоб ви в будь-якому разі запам'яталися рекрутеру?
Докладніше
Бізнес-фронт: як компанії підтримують співробітників, допомагають Україні та чого їх навчила війна
Бізнес-фронт: як компанії підтримують співробітників, допомагають Україні та чого їх навчила війна
Своїми рішеннями, відкриттями та висновками діляться KFC, «Київстар», ТОВ «БаДМ», найбільший автопарк Bolt в Україні, Yakaboo й Work.ua ;)
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На лекції обговорюватимуть, як правильно підійти до розробки антикризової стратегії, щоб досягти відчутних для бізнесу результатів. Спікерка — Надія Фоміна, викладачка Києво-Могилянської бізнес-школи, ексдиректор з маркетингу в компаніях «Цитрус», Prostor, Unilever.
Протягом лекції будуть розглянуті ключові техніки та принципи продуктивності без стресу, які можна застосовувати як індивідуально, так і у великих командах.
Зірки викладання англійської підтримають вчителів, які продовжують надихати та навчати попри обставини. Anne Robinson, Jo Gakonga та Adrian Underhill поділяться своїм досвідом та знаннями. Розглядатимуть гнучкі підходи до викладання й способи адаптувати їх для інноваційного та якісного професійного розвитку і навчання. 50% всіх зборів + пожертви учасників будуть перераховані ЗСУ.
Новини та аналітика
Work.ua розповідає, хто тепер зможе претендувати на виплати по 2 200-2 500 грн щомісячно.
Нова розробка допоможе кандидатам попрактикуватися в проходженні співбесіди з роботодавцем англійською мовою.
Це безпрецедентне рішення, яке вперше в історії ухвалили в Європі. Тепер жінки, які відчувають сильні болі при місячних, зможуть брати до трьох вихідних на місяць.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment