Tuesday, May 3, 2022

Як поводитися на співбесіді під час війни. Дайджест Work.ua

Work.ua
Як поводитися на співбесіді під час війни: поради шукачам
Як поводитися на співбесіді під час війни: поради шукачам
Багато українців через теперішні обставини зіткнулися з потребою шукати нову роботу. Як і в усі часи, працевлаштування має декілька етапів, один з них — співбесіда. Ось декілька порад, як підготуватися до зустрічі з роботодавцем.
Докладніше
Бізнес-фронт: як компанії підтримують співробітників, допомагають Україні та чого їх навчила війна
Бізнес-фронт: як компанії підтримують співробітників, допомагають Україні та чого їх навчила війна
Компанії ОККО, ІНТЕРПАЙП, Vodafone, Varus, Uklon, Genesis, «ЖЖУК», «Молокія» та Ferrexpo розповіли Work.ua про те, як саме вони пристосовувалися до нових умов після нападу росії.
Докладніше
Будь в UA — підтримуй українське!
Будь в UA — підтримуй українське!
Що кожен із нас здатен зробити, щоб висловити свою підтримку державі? Пропонуємо низку дієвих способів.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На заході ви отримаєте відповіді на всі запитання про призов та мобілізацію. Цей івент буде корисним HR-ам, щоб розібратись із завданнями воєнного часу та допомогти своїм співробітникам. Також учасники заходу дізнаються про юридичні виклики, з якими стикаються компанії та люди.
Як організувати роботу з People-даними так, щоб з ними було легко працювати? На заході ви отримаєте рекомендації з візуалізації, які допоможуть краще презентувати результати роботи з даними та уникнути непорозумінь.
Серія онлайн-зустрічей, мета яких — обмін важливими новинами, обговорення технік психологічної сталості для себе та близьких. На кожний «Теплий зв'язок» залучені експерти з різних галузей, що допомагають бути в ресурсі. Зустрічі відбуваються що вівторка та що п'ятниці о 10:30 за київським часом.
Новини та аналітика
Кабмін ухвалив постанову, що забороняє окремим працівникам та їхнім керівникам працювати з-за кордону. Кому саме, яка відповідальність за порушення та чи є винятки, — читайте в новині.
Platforma Art-Zavod на лівому березі Києва відкрила двері для своїх резидентів і тих, хто потребує приміщення для відновлення бізнес-процесів.
Work.ua довідався, хто продовжуватиме отримувати виплати від держави.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment