Tuesday, May 10, 2022

9 вакансій, на які терміново шукають працівників. Дайджест Work.ua

Work.ua
9 вакансій, на які терміново шукають працівників
9 вакансій, на які терміново шукають працівників
У цій добірці від Work.ua зібрані пропозиції про роботу, які на сайті мають позначку «гарячі», тобто термінові. Окрім того, щоб відгукнутися на деякі з них, не потрібні резюме або досвід роботи. Шукайте свою вакансію!
Докладніше
Отримати допомогу з безробіття стало простіше
Отримати допомогу з безробіття стало простіше
Президент України підписав закон про спрощення процедур надання допомоги з безробіття. Work.ua розбирався, які саме зміни він передбачає.
Докладніше
Травма свідка та способи впоратися з нею
Травма свідка та способи впоратися з нею
Як жити далі, коли ви дізналися страшну інформацію, яку хочеться забути? У цій статті ви знайдете інформацію про травму свідка та способи впоратися з нею.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На лекції учасники дізнаються: чому залучення кадрів переросло у професію, яка коштує десятки тисяч доларів; чому компанії по всьому світу закладають у бюджет колосальні суми на залучення найкращих спеціалістів; як змінився ринок праці за останні 5-7 років і що чекає на нас попереду — тенденції та перспективи.
Яка ситуація з вкладеннями та інвестиціями в країні? Коли краще вкладати та яке майбутнє інвестицій? Відповіді на ці та інші запитання можна буде отримати на лекції EBA Management Development Centre спільно з Михайлом Пацаном, інвестором, підприємцем та експертом у сфері міжнародних фінансових ринків і криптовалют.
На лекції обговорюватимуться важливість стратегічного підходу до маркетингу, ключові елементи стратегії комунікації, покрокова інструкція до її розробки, оцінка ефективності стратегії.
Новини та аналітика
В інтервʼю українським журналістам посадовиця поділилася інформацією про те, як розпізнати шахраїв, як не стати жертвою торгівців людьми та куди телефонувати в разі небезпеки.
Програма курсу орієнтована на тих, хто має понад рік досвіду роботи у сферах аналітики, фінансів, консалтингу або інвестицій та хоче набути нових знань і навичок.
Чому шукачам треба орієнтуватися на офіційне працевлаштування? Як дії роботодавців під час війни вплинуть на репутацію компаній? Work.ua отримав відповіді на ці та інші запитання від експерта.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment