Tuesday, May 17, 2022

6 фраз, які не варто говорити під час війни. Дайджест Work.ua

Work.ua
6 фраз, які не варто говорити у колі рідних та колег під час війни
6 фраз, які не варто говорити у колі рідних та колег під час війни
Зараз як ніколи треба бути уважним до того, що ми говоримо одне одному. Розберімося разом, про що в ці буремні дні краще помовчати.
Докладніше
Ким працювали учасники гурту Kalush Orchestra до «Євробачення»
Ким працювали учасники гурту Kalush Orchestra до «Євробачення»
Стефанія, мамо. Мамо Стефаніііія! Наспівуєте переможний трек Kalush будь-якого зручного моменту? Ми теж! А ще з'ясовуємо, який карʼєрний шлях пройшли хлопці з гурту, перш ніж стати переможцями «Євробачення».
Докладніше
Не час зупиняти розвиток: 9 цікавих і корисних заходів травня
Не час зупиняти розвиток: 9 цікавих і корисних заходів травня
Зустрічайте свіжу добірку класних заходів цього місяця від Work.ua та партнерів. Тут події для IT-фахівців, рекрутерів, керівників, майбутніх бізнесменів тощо.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На заході ви дізнаєтесь, як допомогти собі та колегам полегшити комунікацію в команді; як спілкуватися екологічно, щоб не стати небажаним психотерапевтом та протидіяти маніпуляціям.
Захід допоможе знайти роботу за покликанням навіть в умовах війни. На вас чекають вебінари для прокачування hard і soft-skills, а також можливість у прямому ефірі поставити всі запитання, що вас цікавлять.
Хочете стартувати кар'єру в ІТ? Беріть участь у soft-skills IT School by STUD-POINT & GoIT! Знайомтеся з 15+ професіями, розв'язуйте практичний кейс та отримуйте джоб-офер або запрошення на стажування.
Новини та аналітика
Держспецзв'язку застерігає українців бути на сторожі: злочинці викрадають дані банківських карток, обіцяючи включити людей до «соціальної програми ООН».
Про це свідчать результати опитування, яке провів журнал «Фокус» у своєму Telegram-каналі. Відповіді дали 1 100 респондентів. Work.ua ділиться розгорнутими результатами.
Чому шукачам треба орієнтуватися на офіційне працевлаштування? Як дії роботодавців під час війни вплинуть на репутацію компаній? Читайте відповіді експерта на ці та інші запитання.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment