Tuesday, May 31, 2022

Як зараз говорити про гроші з роботодавцем. Дайджест Work.ua

Work.ua
Як говорити про гроші з майбутнім роботодавцем зараз, коли війна
Як говорити про гроші з майбутнім роботодавцем зараз, коли війна
Яку зарплату вказати в резюме та як її відстояти? Чи доцільно торгуватися з рекрутером під час війни? Work.ua шукав відповіді на ці складні запитання.
Докладніше
Ваша дитина хоче в IT: як вибрати виш. Поради від «УніверCheck» та Олександра Педана
Ваша дитина хоче в IT: як вибрати виш. Поради від «УніверCheck» та Олександра Педана
Вибір вишу для навчання — відповідальний процес. А якщо дитина хоче в IT, важливо одразу враховувати кілька факторів, щоб отримати від навчання якомога більше.
Докладніше
Консультація з пошуку роботи: модний тренд чи необхідність?
Консультація з пошуку роботи: модний тренд чи необхідність?
Work.ua та HR-спільнота України консультують і дають рекомендації щодо найгостріших питань, які стосуються пошуку роботи. Розповідаємо, які запити лунають найчастіше та скільком шукачам допомогли.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Чому варто говорити про стійкість, а не антикризовість? Яке воно, лідерство в часи невизначеності? Чому «планування», а не «прогнозування»? Учасники лекції дізнаються відповіді на всі ці запитання.
EBA Management Development Centre спільно з представниками компанії SK Security поділяться базовою інформацію про ризики вибухових травм та отруєнь шкідливими хімічними речовинами, рекомендаціями щодо їхнього попередження, а також порадами та напрацьованими безпековими протоколами дій у подібних ситуаціях.
Вебінар стане у пригоді всім: навички складання резюме та моніторингу вакансій ніколи не завадять. Ви дізнаєтесь, як і де шукати роботу (спойлер — не тільки на нашому сайті), як скласти резюме і відгукнутися на вакансію так, щоб вигідно вирізнитися на тлі інших кандидатів. Участь безкоштовна.
Новини та аналітика
З 27 травня набрав чинності закон щодо посилення захисту прав працівників. Ним визначено, що вважається необґрунтованою відмовою у прийнятті на роботу, а що не є дискримінацією.
Work.ua та Poster провели спільне дослідження ресторанного ринку України під час війни. Дані показують, що в деяких регіонах країни показники сягають довоєнного рівня.
ЄС надає можливість професіоналам з різних сфер отримати одноразову грошову підтримку. Розповідаємо, як подати заявку на участь та хто може це зробити.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment